Covorașele dezinfectante opresc microbii la intrare

Nimic nu este mai important decât menținerea sănătății în cele mai bune condiții. De aceea, este bine să nu lăsăm microbii și virușii să păstrundă în spațiile în care ne desfășurăm activitatea și cu atât mai puțin, în unitățile medicale, sanitare, de învățământ sau alimentare. Pentru a asigura o protecție ideală a spațiilor, cele mai eficiente soluții sunt covorașele profesionale dezinfectante, care pot fi instalate la toate intrările importante ale unităților.

Sanito.ro este printre cele mai bune magazine de unde se pot achizitiona astfel de produse, deoarece pun la dispozitie o gamă extrem de variată de covorase profesionale, create special pentru toate tipurile de spațiu, indiferent că este vorba despre un covoras personalizat pentru firmă, un covoraș cu scurgere pentru ușa rotativă de la intrarea într-un hotel sau covorașe industriale pentru spații de producție, magazii sau fabrici.

Nu trăim într-un loc curat și ferit de bacterii. De aceea, atât în spitale, cât și în spații în care se pregătesc alimente sau se depozitează astfel de produse de origine vegetală sau animală, trebuie să luăm toate măsurile de precauție pentru a evita contaminări ce pot duce la îmbolnăviri serioase.

Astfel, unele dintre cele mai importante tipuri de covorase sunt cele dezinfectante. Fiind recomandate pentru o multitudine de zone medicale, industriale și zone din segmentul alimentar, covorașele profesionale dezinfectante asigură o igienizare profesionala a spațiilor si o curățenie de lungă durată. De exemplu, covorașele de tip Sticky Mat au o eficiență de 99,9% atunci când sunt utilizate și aplicate corect și când straturile sunt curățate de uzură. Acestea au un sistem de eliminare a prafului și a impurităților certificat ISO.

Dintre covoarele dezinfectante, demn de mentionat este și un produs extrem de apreciat, și anume Sani-Trax. Acest covor curăță și dezinfectează pantofii și este recomandat să fie folosit la intrarea în toate locurile unde este necesar un grad înalt de igienă. Vârfurile din cauciuc flexibil elimină murdăria prezentă sub pantofi. Cand se pășește pe covor, capetele se îndoaie și astfel, tălpile se scufundă în soluție dezinfectantă. Această dublă acțiune, prin urmare, ajută la evitarea oricărui tip de contaminare. Împreună cu acest covor se pot folosi amoniu cuaternar, iod, clor sau orice altă soluție profesională care dezinfectează. Majoritatea dezinfectanților sunt soluții concentrate și trebuie diluate înainte de utilizare. Pentru a obține diluarea corespunzătoare, este recomandat să se urmărească indicațiile de pe etichetă. Acest covor este un compus robust din cauciuc, proiectat să reziste la majoritatea produselor de curățare, la modificări chimice și de temperatură.

Indiferent de tipul de spațiu în care sunt folosite, covorașele profesionale dezinfectante răspund tuturor necesităților de curățenie și igienă, îmbinând astfel un design plăcut, cu utilitatea și calitatea.

Covorasele profesionale sunt extrem de variate: covorașe dezinfectante, covorașe HoReCa, pentru birou, industriale, de protecție si multe altele. Covorașele sunt recomandate și pentru intrările în clădirile publice, spații comerciale, aeroporturi, clădiri industriale, fabrici, clinici medicale, hoteluri și bănci. Acestea sunt special concepute astfel încât să reziste uzurii, atât la interior, cât și la exterior, unde gradul de murdărire și traficul sunt intense. Materialele profesionale din care sunt realizate garantează o utilizare de durată, în condiții intense de folosire.