Cum pregatesti o cafea LavAzza „ca la carte”?

Italienii sunt renumiti pe tot mapamondul pentru maiestria cu care prepara un espresso scurt, intens si savuros, iar calitatea cafelei italiene LavAzza sta marturie pentru acest talent de neegalat. Daca vrei sa faci o cafea LavAzza „ca la carte”, care sa iti trezeasca si sa iti incante simturile, ai nevoie de H2On.

H2On este un serviciu unic, de care te poti bucura de acasa sau de la birou. Compania infiintata de Nathaniel Geana a fost initial destinata firmelor mici si medii. Cu toate acestea, succesul de care s-a bucurat H2On dupa lansare a transformat-o intr-o afacere care livreaza produse si servicii de calitate inegalabila atat persoanelor fizice, cat si juridice.

Daca vrei sa te bucuri de o cafea gustoasa dis-de-dimineata sau de un espresso intens dupa masa, H2On este ceea ce iti doresti. Aici gasesti cafea LavAzza capsule sau boabe, pe care oricine o adora. Pentru ca fiecare bautor de cafea are propriul stil si anumite preferinte, aici gasesti o gama diversa de arome si variante de cafea LavAzza – Qualita Oro, Lungo Aromatico, Espresso Forte, Espresso Gustoso si multe altele.

Iar asta nu e tot! H2On, in parteneriat cu firma italiana de cafea, iti ofera in custodie espressoare de cafea LavAzza originale. Astfel, vei fi scutit de pretul de achizitie al unui aparat de cafea si te vei putea bucura de bautura ta preferata, facuta „la perfectie”.

Cum trebuie sa procedezi? Comanda doua pachete de cafea LavAzza lunar si vei primi un espressor original. Cele doua pachete contin 96 de capsule, fiind o cantitate suficienta pentru a pregati 3 cafele pe zi timp de o luna.

Spre deosebire de alte firme care ofera espressoare in custodie, cu H2On vei avea o colaborare flexibila, care poate fi intrerupta oricand doresti, fara alte costuri sau informatii suplimentare. Mai mult, livrarea este gratuita si se realizeaza prin flota proprie H2On in aceeasi zi in care ai plasat comanda.

Si, daca tot te afli aici, ar trebui sa descoperi si alte beneficii pe care le implica experienta H2On. Aici gasesti apa 19 litri si dozatoare sub brand propriu, care ofera toate beneficiile mentionate anterior: livrare gratuita, servicii de mentenanta si call-center H2On.

Apa H2On detine certificarea iTQi (International Taste and Quality Institute), un etalon international care confirma puritatea acestei ape. De asemenea, H2On este un serviciu recomandat de nenumarate personalitati de exceptie din spatiul romanesc, pe care le vei regasi pe platforma H2On.

Totodata, H2On este castigatorul concursului Telekom Romania si este sponsorul diferitelor echipe sportive romanesti, printre care Astra Giurgiu si Dinamo Bucuresti. Astfel, daca vrei sa savurezi o cafea cu gust autentic italian ori daca vrei sa te bucuri de alte produse de calitate superioara, alege H2On, un serviciu unic, pe care poti sa te bazezi oricand!