Ce masini de inchiriat sunt cele mai potrivite pentru a-ti face aparitia la un eveniment de business?

Indiferent ca esti un antreprenor cu experienta sau un angajat din middle management, de-a lungul carierei tale vor aparea numeroase situatii in care trebuie sa te deplasezi la o intalnire de business cu un client ori la un eveniment de profil. Chiar daca nu toata lumea este de acord cu acest lucru, nu poti sa negi faptul ca prima impresie conteaza mult, uneori este chiar decisiva. Din acest motiv, inainte sa iti etalezi cunostintele si experienta profesionala ori de negociator, este nevoie sa ai o aparitie impecabila. Aceasta se traduce atat printr-un look ireprosabil, la patru ace, dar si printr-un autoturism care sa se ridice la standardele asteptate.

Daca nu detii un autoturism personal sau, dintr-un motiv sau altul, nu doresti sa il folosesti, exista intotdeauna optiunea unei masini de inchiriat. Pentru a fi sigur ca faci alegerea potrivita, trebuie sa optezi pentru o companie profesionista de rent a car, precum FocusRent, care are o experienta de peste 10 ani in Bucuresti, Otopeni si Cluj. Aceasta iti va oferi numeroase masini de inchiriat, din diverse clase auto, de la economy si luxury, la SUV-uri si microbuze. Toate acestea sunt mai noi de 5 ani, au recenziile tehnice la zi si te asteapta cu un plin de combustibil si fara vreo limita impusa de kilometri.

In mod logic, avand in vedere ca vorbim despre o intalnire de business, trebuie sa alegi masini de inchiriat care sa fie mai mult decat o modalitate de transport si sa transmita ceva despre tine. Prin urmare, cel mai bine te orientezi catre autoturismele din clasa luxury si SUV, care nu numai ca sunt puternice si rapide, dar reusesc sa fie deopotriva extrem de elegante, confortabile si „agresive”.

Iata ce masini de inchiriat iti recomandam de pe site-ul https://focusrent.ro/:

1. VW Passat – 40 de euro/zi

VW Passat reprezinta combinatia perfecta dintre confort, eleganta si dinamism, dar in acelasi timp ofera si siguranta maxima atat soferului, cat si pasagerilor. Aceste masini de inchiriat sunt dotate cu sisteme de asistenta performante, dar si cu sisteme infotainment inovatoare. Printre cele mai apreciate functii se numara oglinzile interioare cu sistem anti-orbire, dublul climatronic si farurile bi-xenon.

2. Audi A4 – 50 de euro/zi

Aceste masini de inchiriat reprezinta alegerea ideala pentru o intalnire de business sau un eveniment privat, gratie aspectului sau impunator. Printre dotarile sale impresionante se numara tehnologia Keyless go, pilotul automat, comenzile de pe volan, turela mare (panoramica), pielea integrala, scaunele cu reglaj automat si modul S (Sport).

3. BMW X5 – 85 de euro/zi

BMW X5 poate fi descris mai degraba ca un SAV (Sports Activity Vehicle) decat SUV (Sports Utility Vehicle). Aceste masini de inchiriat imbina echiparea sport cu eleganta unei limuzine 4×4 si designul elegant cu notele subtil agresive. Modelul este dotat cu pilot automat si tapiterie din piele naturala.