Ce spun accesoriile despre bărbați: 4 obiecte de modă care reflectă personalitatea

Nu numai hainele pe care le porți și modul în care le asortezi pot spune multe despre o persoană, ci și accesoriile cu care alegi să îți completezi ținutele, iar atunci când vine vorba de bărbați, lucrurile devin și mai palpitante.

Dacă o femeie poate alege întotdeauna o mică geantă neagră pe care să o asorteze la orice ținută clasică sau la modă pe care o are, un bărbat poate întâmpina dificultăți atunci când vine vorba nu numai de alegerea, ci și de asortarea accesoriilor pe care le dorește la ținutele pe care le are. Pentru a depăși aceste limite, învață să îți lași personalitatea să vorbească de la sine, pentru că despre asta este vorba – accesoriile pe care le alegi îți reflectă personalitatea, așa că fă întotdeauna alegerile care te reprezintă.

Șepcile, un accesoriu mereu la modă pentru bărbații de orice vârstă 

O șapcă este un accesoriu care se poartă mereu, indiferent de anotimp, de an, de vârstă sau de ocazie. Bine, pentru a purta o șapcă la un eveniment cu un cod vestimentar elegant impus înseamnă să fii mai îndrăzneț decât în mod obișnuit, însă nici acest lucru nu este total de evitat. Șapca este un accesoriu care ajută bărbații să fie la modă, dar care reflectă și personalitatea celui care o poartă. Modelele de sepci barbati pe care le poți găsi astăzi pe piața dedicată sunt numeroase, de o versatilitate uimitoare – culori și nuanțe de toate felurile, cu imprimeuri sau modele clasice, cu marca brandului favorit sau cu diverse inscripții, modele cu un design clasic sau modele de șepci strapback, snapback, trucker sau dad cap.

Spune-mi ce geantă alegi ca să îți spun cine ești 

Într-adevăr, alegerea unei genți poate spune la fel de multe despre purtătorul ei așa cum poate spune și un articol vestimentar sau o șapcă. O geantă din piele elegantă nu poate fi purtată decât de un bărbat de carieră care participă în mod permanent la întâlniri importante, în timp ce un rucsac de drumeții este preferat de cel care are un stil sportiv, lejer, aflat mereu în mișcare. În același timp, din modelele de ghiozdane vans aleg cei care doresc să obțină ținute la modă, aflate în tendințe și care doresc să îmbine aspectul practic, sport cu un design inovativ și cu un spirit liber. Potrivite pentru ținutele casual, ghiozdanele vans îmbină în mod armonios stilul cu eleganța, aspectul practic cu aspectul sport, iar rezultatul este unul pe măsură – o accesorizare perfectă pentru ocazii diverse.

Căciulile, accesoriul din sezonul rece potrivit pentru ținute cu stil 

Deși principalul scop pe care îl are un astfel de accesoriu este acela de a oferi confort termic pe vreme rece, o căciulă este aleasă și purtată și pentru stilul pe care îl oferă purtătorului. Să știi cum să alegi o căciulă potrivită și să știi cum să o porți pentru a fi la modă ar putea spune despre tine că ești un bărbat care știe să îmbine aspectul practic și confortul cu frumusețea. O căciulă Vans sau New Era, în culoarea dorită și cu un design la modă ți-ar putea completa în mod inedit ținutele de sezon.

Eșarfa, pentru bărbații care vor să adauge stil și o notă personală ținutelor

Există atât de multe modele de eșarfe la modă, că un necunoscător s-ar putea pierde cu ușurință atunci când ar dori să aleagă una, însă ceea ce este important este ca atunci când alegi să o faci în funcție de ceea ce te reprezintă.  Și ține cont că modelul, designul sau culoarea pe care o alegi pentru eșarfa ta ar putea să reprezinte o modalitate inedită de reflectare a personalității tale.