Trei motive pentru care sa alegi un gard electric cu panou solar

Gardurile electrice sunt alegerea multor proprietari de animale. Acestea au devenit sursa de liniste si siguranta pentru crescatorii de animale pentru ca le ofera garantia faptului ca acestea sunt in permanenta in siguranta.

Iata doar 3 motive pentru care gardul electric cu un panou solar profesional este alegerea ideala:

  1. Protectia. Exista un anume stres atunci cand plecati de langa punctul principal de lucru al afacerii dumneavoastra, stres cunoscut de toti antreprenorii. La fel de bine, proprietarii de animale simt ca si apele ce par linistite pot fi tulburate de factori neprevazuti.

Animalele salbatice care dau tarcoale reprezinta una dintre cele mai mari temeri ale crescatorilor de animale. In functie de locul in care este consturit tarcul animalelor, acest factor poate fi intr-o proportie mai mica sau mai mare. Spre exemplu, persoanele care au proprietati pe care cresc animale localizate in zona de munte au motive mai mari sa se teama de ursi sau lupi.

  • Economii considerabile. In ceea ce priveste viitoarele facturi la lumina, veti avea o grija in minus. Energia verde este atat de mult promovata pentru ca aduce o serie de beneficii in vietile noastre pe care nu multe persoane au capacitatea de a le vedea.

Cu toate ca in momentul achizitie veti investi o suma mai mare de bani in gardul electric, in foarte scurt timp, diferenta va fi amortizata. Cheltuielile cu energia electrica vor fi mult mai mici, avand posibilitatea de a economisi lunar o suma considerabila de bani.

  • Mediul inconjurator. Daca acum cateva sute de ani doar se vorbea despre cat de afectat este mediul inconjurator, acum aceste aspecte ies la iveala. Transformarile climatice si schimbarile radicale sunt rezultatul consumului imens si indiferentei oamenilor. Desi nu se vor remedia aceste lucruri cu panoul solar al gardului dumneavoastra, aduceti un plus mediului si, poate, veti fi si un exemplu pentru ceilalti.

Care sunt detaliile de care trebuie sa tin cont atunci cand aleg gard electric caini?

Cainii sunt mai mult decat simple animale de companie. Ei devin prieteni si fiinte de care ne atasam extraordinar de mult si de care avem grija la fel cum am avea de un om. Pentru ca prietenii necuvantatori sa fie in permanent in siguranta, un gard electric caini trebuie sa aiba anumite specificatii aparte.

Gardul electric pentru caini functioneaza in doua sensuri. In primul rand, veti exclude posibilitatea ca animalul de companie sa paraseasca tarcul lui. Cainii sunt curiosi, vor sa exploreze sau, instinctiv, vor sa apere teritoriul, ceea ce ii poate pune in pericol pe ei sau pe oamenii din exterior.

Gardul electric, prin impulsurile transmis de generator, ii va tine la distanta pentru a nu parasi perimetrul lor. Pe de alta parte, tot generatorul de impulsuri actioneaza si in directia opusa. Alte animale care se strecoara accidental in apropierea proprietatii cainelui dumneavoastra vor fi alungate de semnalele transmise.

Pentru a alege gardul ideal, trebuie sa aveti in vedere cateva aspecte: generatorul de impulsuri sa aiba o putere medie: 1-2 Joule, iar gardul sa fie format din 3 fire: primul plasat la 10 cm fata de sol, la 25 si la 45 cm.