Ce tipuri de coșuri de gunoi să alegi pentru colectarea selectivă?

În orice afacere, curățenia este o prioritate pentru a îți menține personalul și vizitatorii în siguranță și fericiți. Alegerea coșurilor de gunoi sau a coșurilor de colectare selectivă potrivite pentru unitatea ta, este o acțiune imperativă pentru a menține un nivel ridicat de curățenie.

Apecte importante pentru achiziționarea unor cosuri gunoi colectare selectiva

Când alegi un coș de gunoi sau un coș de colectare selectivă, acordă o atenție deosebită materialului, dimensiunii și formei. La prima vedere, coșurile de gunoi și coșurile de colectare selectivă pot arată că orice altă pubela gunoi, dar fără să vă uitați mai atent la anumite calități specifice ale acestor obiecte, ați putea alege unul care nu se potrivește deloc nevoilor voastre. Alegerea greșită a coșului de gunoi sau a coșului de colectare selectivă ar putea transformă achiziția într-o risipă de bani pentru voi și afacerea voastră, deoarece este posibil să nu funcționeze în zona în care aveți nevoie.

Materialele pentru un tomberon gunoi

Coșurile de gunoi sunt în principal fie din plastic, metal sau beton. Coșurile de plastic includ materiale precum rășină și polietilenă. Metalul este inclus în coșuri din oțel inoxidabil, oțel și aluminiu. Când luați în considerare coșurile de gunoi din beton, acestea includ și recipientele din beton polimeric care folosesc piatră și beton în construcția lor. Există câteva coșuri care nu se încadrează în aceste categorii și au propriile lor beneficii, dar nu sunt la fel de comune.

Dimensiunea coșului de gunoi 

Alegeți dimensiunea pentru ceea ce aveți nevoie. De exemplu, un coș de colectare selectivă pentru plastic, tinde să se umple mai repede decât un coș de colectare selectivă a hârtiei.

Alegerea capacității coșurilor de gunoi poate fi dificilă, mai ales când se folosesc măsurători în litri. Există coșuri de gunoi de la 10 la 240 de litri. Coșurile de gunoi pentru uz interior nu depășesc, de obicei, 150 de litri, deoarece tipul de deșeuri dintr-un birou sau din baie nu ocupă de obicei o cantitate extraordinară de spațiu.

Pentru a rămâne discrete, coșurile de gunoi trebuie să fie sub 100 de litri, iar majoritatea coșurilor de gunoi decorative rămân în jurul sau sub capacitatea de 150 de litri. Prin utilizările lor, coșurile de gunoi care economisesc spațiu și sunt decorative sunt menite să se integreze și asta înseamnă să păstrați capacitatea mică, astfel încât să fie mai puțin vizibile.

Cu toate acestea, cu siguranță există și excepții! Dacă sunteți în căutarea unor coșuri decorative mai mari pentru locația voastră, puteți găsi ceva care să se potrivească nevoilor specifice. Evaluați capacitatea de care aveți nevoie în funcție de numărul de persoane care folosesc coșurile de gunoi, de amplasarea coșurilor, precum și de volumul de trafic pe care îl pot primi.

Tipuri de coșuri de gunoi

Coșuri de gunoi comerciale: Aceste coșuri sunt ideale pentru zone industriale sau evenimente mari în care tinde să existe fie o cantitate mare de gunoi, bucăți mari de gunoi sau ambele. Coșurile mari de colectare selectivă sunt, de asemenea, excelente pentru colectarea unor cantități mari de hârtie, sticle sau cutii în zone publice, cum ar fi școli sau arene.

Coșuri de gunoi exterioare: Fabricate din plastic special pentru a rezistă la orice fel de vreme și având suprafețe acoperite, aceste coșuri sunt grozave pentru a vă menține curate zonele exterioare. Cele mai multe dintre acestea au o clapă pentru a ține la distanță pătrunderea apei, animalelor etc.

Coșuri de gunoi care economisesc spațiu: Disponibile în modele pe jumătate rotunde sau de colț, acestea sunt grozave pentru zonele cu spațiu redus, cum ar fi o bucătărie sau un hol aglomerat. Toate aceste coșuri au cel puțin o parte lungă și plată, care poate fi lipită de un perete. Au o capacitate mai mică de 100 de litri.

Coșuri de gunoi decorative: Aceste coșuri sunt disponibile într-o varietate de stiluri și culori pentru a se “ascunde” perfect în locația dvs. Puteți alege între interior și exterior, indiferent dacă doriți un coș de gunoi decorativ sau un coș decorativ de colectare selectivă.