Ce transmiți prin stilul personal – 5 lucruri care vorbesc despre tine

Modul în care te îmbraci, felul în care vorbeşti şi te porți oferă detalii importante despre personalitatea ta, despre modul tău de a fii. Cu puțină atenție poți descoperi multe aspecte despre o persoană. Secretele temperamentului şi preferințele personale pot fi dezvăluite prin machiaj, cu ajutorul bijuteriilor pe cere le porți şi a parfumurilor pe care le folosești. Să vedem ce transmiți prin stilul personal, prin lucrurile pe care alegi să le folosești sau să le porți.

Machiaj

Machiajul este o formă de îngrijire, însă totodată este şi un instrument care te ajută să te exprimi. Cu un machiaj bine realizat nu doar că ascunzi micile imperfecţiuni, dar te pui în valoare. De asemenea, transmiți mesaje importante cu privire la starea de spirit. Poţi fi seducătoare, impunătoare sau puternică…Aceasta îţi permite să te exteriorizezi. Dacă alegi să conturezi ochii cu tuș negru, arăţi că eşti perfecționistă. Fardul de pleoape în culori arată că eşti o persoană creativă, îndrăzneaţă care nu se dă în lături de la provocări. Rujul roșu denotă bun gust, eleganță şi rafinament, indiferent de momentul când este abordat. Un machiaj smoky eyes arată că eşti îndrăzneaţă, seducătoare, pasională.

Bijuterii

Colierele, brăţările, cerceii şi inelele pe care le porți nu sunt doar accesorii vestimentare, dar şi elemente de exprimare a personalității şi a obiceiurilor. Dacă te numeri printre persoanele practice, alegi să porţi bijuterii minimaliste, din aur, argint sau alte materiale inoxidabile. Bijuteriile mari, strălucitoare pun în valoare femeile puternice, independente, încrezătoare cu stimă de sine ridicată. Bijuteriile cu perle spun despre tine că eşti o femeie elegantă, ce pune preţ pe stil şi rafinament. Piercing-urile sunt bijuterii care oferă informaţii despre personalitatea ta rebelă și despre latura nonconformistă.

Parfumuri

Şi parfumurile spun multe despre personalitatea ta. Chiar dacă la prima vedere crezi că le selectezi în funcție de miros, persistență şi compatibilitate cu piele, specialiştii te contrazic. Aceștia susțin că selectarea parfumurilor implică mai mult decât stimularea simţurilor senzoriale. Spre exemplu, femeile care aleg parfumuri florale aleg să îşi recunoască feminitatea şi să se bucure de micile plăceri ale vieții. Doamnele care aleg esențe cu arome fructate sunt înconjurate de culoare, se simt energizate de miresmele proaspete ale acestora care le oferă energie pozitivă. Dacă îţi plac aromele oceanice, arăţi că eşti o fire liberă independentă şi nu te temi să îţi asumi alegerile. Femeile care preferă parfumuri orientale sunt femei senzuale, care apreciază confortul oferit de viaţă de familie.

Ceasuri

Ceasurile sunt alte accesorii care oferă informaţii despre personalitatea ta şi stilul tău de viaţă. Aceste obiecte şi-au depăşit statutul de instrumente de măsurare a timpului, sunt adevărate gadgeturi care completează ţinutele și stilul de viaţă. Femeile ce aleg ceasuri inteligente, cu funcţii de monitorizare a stării de sănătate arată că eşti o fire punctuală, pui preţ pe  un stil de viaţă sănătos şi te bucuri cu orice ocazie de activităţi dinamice. Doamnele care apreciază ceasurile clasice dau dovadă de rafinament, eleganță şi pun preţ pe soluțiile atemporale. Ceasurile moderne cu design original oferă detalii despre latura ta cosmopolită. Arată că nu te fereşti să aderi la noile curente şi să te bucuri de schimbările pe care acestea le oferă.

Genţi

Şi gențile sunt accesorii care te definesc, care oferă informații despre personalitatea şi stilul tău de viață. Dacă alegi să porţi genţi voluminoase sugerezi că eşti o persoană flexibilă, deschisă la noutate. Geanta mică sugerează că apreciezi toate lucrurile pe care le deţii, nu ai nevoie de obiecte mari pentru a fii fericită.

O geantă clasică arată că pui preţ pe rafinament şi eleganță, pe când una tip rucsac că eşti o fire dinamică şi apreciezi libertatea de mişcare. O geantă cu accesorizare bogată, cu catarame şi fermoare supradimensionate arată că eşti o fire spontană, dar şi faptul că îţi place să controlezi discuțiile, însă nu îţi place să vorbești despre tine.