Viva Credit lansează în premieră împrumutul rapid prin WhatsApp

Viva Credit®, prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online, lansează, la aniversarea de 10 ani, împrumutul rapid oferit prin WhatsApp.

Această modalitate de a obține un împrumut se adresează tuturor celor care doresc să acceseze un credit de până la 3000 lei. Procesul este simplu și rapid, pentru a veni în întâmpinarea clienților care au nevoie urgentă de bani.

Inovația împrumutului prin WhatsApp

Împrumutul acordat prin WhatsApp este mult mai mult decât o nouă modalitate de a comunica cu clienții. Inovația constă și în faptul că în spatele mesajelor se află o persoană bine pregătită, gata să sfătuiască și să ajute clienții în procesul de obținere a împrumutului. Pentru prima dată, utilizatorii pot avea suport la fiecare pas din procesul de obținere a unui împrumut, fără să aibă nevoie de contact fizic.

Împrumutul prin WhatsApp cu 0% dobândă în primele 30 de zile

Împrumutul prin WhatsApp este o linie de credit care funcționează ca o rezervă de bani până la salariu din care clientul poate retrage bani oricând are nevoie, de câte ori are nevoie, în limita a 3000 lei.

Orice persoană cu vârsta peste 20 ani, care are un venit de minimum 700 lei încasat pe card, poate solicita un împrumut folosind aplicația WhatsApp.

În primele 30 de zile, Creditul Viva are o dobândă promoțională de 0%, valabilă pentru toți clienții noi.

Pentru a intra în posesia banilor, nu este nevoie decât de o poză cu cartea de identitate și un selfie, pentru a confirma identitatea solicitantului.

Viva Credit inovează industria IFN-urilor

În urmă cu 10 ani, Viva Credit® s-a lansat pe piața din România cu un produs nou, inovator la acea vreme – împrumutul acordat 100% online. De la primul împrumut și până astăzi, Viva Credit® înseamnă peste 1.000.000 de împrumuturi acordate și, conform unui studiu realizat de Viva Credit®, 9 din 10 clienți i-ar recomanda prietenilor. De 10 ani, misiunea companiei a rămas neschimbată – să ofere o soluție rapidă și convenabilă pentru finanțarea nevoilor urgente. Motto-ul lor este „Când cei dragi se bazează pe tine, tu bazează-te pe Viva Credit®!”. Așa a luat naștere noua modalitate de a intra în posesia unui credit rapid – împrumutul prin WhatsApp.

„Ne dorim să fim alături de oameni și să-i sprijinim în momentele în care au nevoie de un ajutor financiar rapid și urgent. De aceea, am introdus o nouă metodă la îndemâna lor prin care să solicite un împrumut rapid – folosind aplicația WhatsApp. Procesul este rapid, securizat și 100% online!”, afirmă Ionuț Stan, Director General al Viva Credit IFN S.A. România.

VIVA Credit IFN SA este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online, ce oferă sume cuprinse între 100 și 3000 lei.

www.vivacredit.ro

021. 303.00.80