Ce trebuie sa stii despre narghileaua egipteana

In prezent, narghileaua egipteana a castigat popularitate in foarte multe tari din intreaga lume. Aspectul clasic imbinat cu cel modern, design-ul unic si elementele de decor lucrate manual cu multa indemanare, au starnit curiozitatea a milioane de oameni care doresc sa incerce o narghilea de lux egipteana, in timp ce alte zeci de milioane deja experimenteaza aceasta calitate.

Adesea, oamenii care se bucura de o narghilea de lux, autentica, devin instant atrasi de aceasta activitate orientala exotica si, desigur, de gustul sau deosebit. Narghileaua nu este doar o modalitate de relaxare, de socializare cu prietenii si distractie; este, de asemenea, un element deosebit de decor si, prin urmare, este din ce in ce mai obisnuit sa vedem narghilele in foarte multe locuinte.

Scurta istorie a narghilelei

Locul de origine al narghilelei este inca un mister. Cu toate acestea, multi oameni de stiinta spun ca originea sa este asiatica, japoneza si chiar europeana. Se stie insa ca originea narghilelei este veche, de peste o mie de ani si se pierde undeva pe taramurile Indiei la granita cu Pakistan. In timp, narghileaua s-a raspandit in intreaga lume si a devenit foarte apreciata in Egipt, Maroc, Liban, Siria, Arabia Saudita, Kuweit, Emiratele Arabe Unite. Astazi, este cunoscuta in fiecare tara si este folosita pe scara larga, atat de femei cat si de barbati.

Primele narghilele au fost improvizate. Pe insule, nuca de cocos servea drept sticla de baza, iar stuful gol servea drept furtun. In alte zone, era folosita o baza de dovleac. Pentru fabricarea fiecarei parti a narghilelei, au fost utilizate diverse materiale. Initial, erau din piatra si lemn, dar odata cu aparitia metalului, a inceput o noua era. Existau o varietate de modele, de la cele mai mici pana la cele mari, unele ajungand la doi metri inaltime.

In fiecare tara, narghileaua avea propriile sale caracteristici. Pentru oamenii bogati, acestea erau decorate cu pietre pretioase si metale populare precum aurul si argintul. Narghileaua era un accesoriu pentru fumat si insemna un simbol al bogatiei si al artei.

Narghileaua de lux ofera o experienta mai buna

Pentru unii oameni, care abia au descoperit-o, narghileaua este ceva exotic, pentru altii este o modalitate relaxare, de a se bucura de o aroma unica si de a petrece timpul intr-un mod placut alaturi de prieteni. Desigur, narghileaua pe care o folosesc influenteaza foarte mult calitatea fumatului si nu toti vor avea ocazia de a se bucura de o experienta inedita. Narghileaua egipteana de lux este cea care ofera un fum fin si o aroma bogata, fiind cea mai apropiata de obiectul autentic care a devenit atat de popular in intreaga lume.

Asadar, cei care doresc sa incerce cu adevarat o narghilea de calitate, ar trebui sa opteze pentru o narghilea egipteana de lux, realizata manual de mesteri artizani si comercializata de firme renumite pe piata de profil. Astfel, fiecare sesiune de fumat va fi o experienta placuta, narghileaua egipteana autentica avand capacitatea de a reda exact aroma tutunului folosit, intr-un mod extrem de fin.