Prima companie din România care implementează plata cu EGLD

Parteneriatul Elrond – INOVI Smart Technologies. Plățile pe siteul inovi.ro se vor putea realiza și cu moneda EGLD.

Primele pagini ale presei naționale dar și internaționale au fost ocupate în ultimele luni cu noua tehnologie blockchain, fondată la Sibiu de către trei antreprenori români și o echipă de tineri dezvoltatori.  Această perioadă a fost un rollercoaster pentru start-up-ul sibian, Elrond, o scalare incredibilă și un număr tot mai mare de utilizatori și pasionați ai acestei noi tehnologii blockchain. Tot la Sibiu, o altă companie pasionată de inovație și tehnologie, premiată cu medalia de aur la Salonul de Inventică de la Geneva, care oferă sisteme de advertising neconvențional pentru sectorul de business, ia decizia de a crea noi oportunități.

Este vorba despre INOVI Smart Technologies, prezentă pe piața autohtonă încă din anul 2002, o companie care a revoluționat sfera digitală prin proiecte de anvergură atât în domeniul privat cât și în cel public. Nu este întâmplător faptul că INOVI Smart Technologies este printre primele companii care răspund afirmativ la implementarea achiziției produselor aflate în portofoliu cu tehnologia blockchain, urmând ca plata să poată fi efectuată pe siteul inovi.ro direct cu EGLD, prin platforma Netopia.

În acest moment, ambele companii se concentrează pe dezvoltarea la scară largă a serviciilor si produselor pe care le oferă și cu certitudine urmează să auzim noi vești în legătură cu definitivarea acestei colaborări. Marea majoritate a utilizatorilor de internet nu beneficiază încă la capacitate maximă de avantajele tehnologiei blockchain iar consumatorii au nevoie de mai multă libertate și siguranță atunci când efectuează plăți în mediul online, avantaje oferite de utilizarea criptomonedelor.

 

În acest context, INOVI Smart Technologies devine prima companie locală care adoptă tehnologia viitorului în ceea ce privește sistemele financiare de plăți și consideră foarte importantă susținerea pieței și companiilor locale.

 

Descoperă soluțiile inovative: https://www.inovi.ro/