Cei 5 ASI din maneca care te vor ajuta sa obtii carnetul de sofer cu ajutorul site-ului i-drpciv.ro

Examenul pentru obtinerea permisului auto nu e nici cel mai greu lucru din viata unui barbat sau femei, dar nu e nici ca mersul pe bicicleta sau ca lectiile de inot.

Daca vrei sa-l promovezi din prima incercare, trebuie sa fii atent de la inceput ce platforme accesezi si ce iti ofera acele platforme.

Sa nu uitam ca proba teoretica e extrem de importanta si e firesc sa acordati atentie acestui aspect. Altfel spus, in niciun caz sa NU tratezi superficial proba practica, pentru ca e important sa rezolvi intrebarile fara sa te grabesti si sa nu lasi zarurile sortii sa decida pentru tine. Solutia este sa faci cat mai multe chestionare auto pe site-ul i-drpciv.ro, iar ca lucrurile sa fie si mai simple, o sa iti oferim 5 ASI sau 5 atu-uri care te vor ajuta sa parcurgi mai usor platforma si sa interactionezi cu ea intr-un mod adecvat si inteligent.

FOCUS – sau concentrare maxima

Atunci cand completezi teste auto drpciv e important sa te centrezi doar pe aceasta activitate. In niciun caz sa nu completezi chestionare cand copilul plange langa tine, cand esti la birou si incerci sa rezolvi in acelasi timp si alte task-uri de munca iar testele sa le tii intr-un browser in modul incognito. O metoda care functioneaza foarte bine consta in parcurgerea integrala a testului, etapa dupa care va urma trimiterea raspunsurilor la intrebarile pentru care esti sigur ca le poti rezolva corect.

Asadar, nu-ti fie teama sa utilizezi buton de “Raspunde mai tarziu!”.

Invata sa ai rabdare cu tine

Testele auto, daca n-ai experienta cu domeniul, daca n-ai condus niciodata o masina, nu seamana cu nimic din ce esti obisnuit. Prin urmare, sunt mari sanse ca la primele teste sa raspunzi la foarte putine intrebari. Nu trebuie sa te descurajezi pentru ca nimeni nu s-a nascut invatat. Nu trebuie sa ai orgolii de genul. Am 30 de ani, cum de nu pot mai mult? N-are nicio relevanta varsta. Esti la fel de novice ca un om de 19 ani. Accepta si exerseaza.

Mai trebuie sa stii un lucru. Conform studiilor, aproape 70% dintre cei care se prezinta la examenul teoretic pentru permisul auto obtin un rezultat negativ din cauza faptului ca nu acorda timp suficient pentru citirea si intelegerea intrebarilor. Rabdarea este un ingredient cheie pe care trebuie sa il pui in aplicare cand rezolvi chestionare drpciv online.

Ai incredere in tine si invata sa-ti controlezi emotiile

Emotiile pe care le poti trai in momentul examenului teoretic pot fi si ele gestionate si stapanite, prin exercitiu. Prin urmare, exerseaza cel putin 20 de minute pe zi pe site-ul i-drpciv.ro. Cauta sa intelegi cat mai mult din cat mai multe chestiuni conexe: legislatie, mecanica, depasiri, etc.

Repetitia e mama invatarii, o mantra valabila la orice varsta

Repetitia este cea mai eficienta cale spre invatare, asa ca parcurgerea a cat mai multor teste auto pe www.i-drpciv.ro reprezinta o metoda buna de a-ti fixa cunostintele. Rezolvand mai multe chestionare e foarte posibil sa intalnesti de mai multe ori anumite intrebari, ceea te va ajuta sa te familiarizezi cu acestea si totodata sa retii informatiile mult mai usor.

Gandeste totul logic, uita de memoria mecanica

Examenul auto nu e un concurs de cultura generala. Trebuie sa intelegi foarte bine intrebarile si de ce anumite intrebari au anumite raspunsuri. Totul se declina in trafic si in modul in care conduci si vei participa la trafic.

In plus, logica este un ingredient care isi va dovedi utilitatea mai ales in cazul intrebarilor capcana. Intrebarile problematice nu ar trebui sa iti dea batai de cap si nici sa iti consume prea mult din timpul alocat rezolvarii chestionarului.