Cel mai bun kit supraveghere pentru casa ta in 2020

Atunci cand doresti sa achizitionezi un sistem de supraveghere, cel mai probabil ca vei incepe sa cauti pe internet. Insa, inainte de orice achizitie, este important sa intelegem pe ce dam banii. Daca esti in cautarea unui kit de supraveghere ultra performant, care sa iti asigure siguranta tie si familiei tale, ai nimerit unde trebuie.

Iti prezentam unul din sistemele cele mai performante ale momentului compus din 8 camere Rovision, un DVR inteligent produs de catre cei de la Dahua, accesoriile pentru montaj si HDD ce permite stocarea imaginilor. Camerele de supraveghere pentru exterior de la Rovision, au o rezolutie maxima de 8MP, ceea ce ofera o calitate a imaginii foarte buna, iar infrarosul este de 80m, caracteristica ce permite vizualizarea nocturna pe o distanta de aproximativ 80 metri.

Noua tehnologie a celor de la Dahua, filtreaza automat alarmele false cauzate de animale, frunze, lumini puternice etc. Permite sistemului sa actioneze recunoasterea secundara pentru obiecte, imbunatatind precizia alarmelor. Dispune de functie de recunoastere faciala in timp real care analizeaza fiecare persona in parte in functie de gen, varsta, expresie, fete cu metadata inregistrate. Functia de detectie faciala filtreaza in timp real, afisand doar fetele care indeplinesc carcateristicile si particularitatile setate. Permite si derularea pentru a realiza o cautare rapida a tintei, salvand evenimentele.

Alegand un kit supraveghere, primesti la pachet cele mai bune functii de care ai nevoie pentru siguranta casei tale. Un astfel de kit de supraveghere contine tot ce ai nevoie pentru a incepe sa monitoriezi fiecare miscare din jurul casei tale sau chiar a companiei.

Fie ca ai nevoie de una, doua sau mai multe camere supraveghere, pe site-ul Rovision gasesti mai multe variante din care poti alege.

Pe langa sistemul mentionat mai sus, venim in ajutorul tau cu un configurator, ce iti permite sa alegi un sistem de supraveghere conform nevoilor tale.

Pentru cunoscatori, oferim posibilitatea unei colaborari pe termen lung, ce permite achizitionarea produselor la preturi de nerefuzat. Mai multe detalii găsiți pe website-ul nostru.

De asemenea, avem integrat sistemul dropshipping care va ofera facilitatea de a onora comenzile clientilor tai, fara a detine un depozit si fara a chema un curier pentru ridicarea coletelor.

De unde cumpar alte accesorii de care am nevoie?

Daca o sa mai ai nevoie de alte accesorii pentru a completa sistemul tau de supraveghere, le poti gasi pe site-ul Rovision si alege tot ce crezi ca o sa mai ai nevoie. Comanda acum produsele de care ai nevoie pentru a-ti securiza casa, compania sau magazinul, de asemenea pe site gasesti si multe dispozitive inteligente pentru o casa smart.

Beneficiaza acum de cele mai mici preturi ale sistemelor de supraveghere, doar la Rovision.