Externalizarea IT – „must do it!”

RPA, AI, BI , culorile dominante ale tabloului actual de externalizare IT.

Mulţi antreprenori, companii mici şi mijlocii care doresc să evolueze şi să treacă la un alt nivel, adoptă aceste instrumente.  În cazul firmelor mari şi al multinaționalelor, soluţiile de externalizare IT nu mai pot fi considerate alternative sau opţiuni, ci „must do it”!

Studiile realizate de Outsourcing Institute, în ultimii ani, au scos la iveală o mulțime de motive pentru care companiile aleg externalizarea IT: de la cele evidente, ce ţin de reducerea riscurilor si a costurilor, la cele ce au legătură cu controlul operaţional, accesul la consultanță specializată şi îmbunătăţirea semnificativă a concentrării pe dezvoltarea businessului. Practic, odată iniţiat planul de dezvoltare şi implementare a soluției de externalizare, sunt reduse costurile companiei legate de serviciile digitalizate cu până la 69% şi este minimizat riscul de atacuri şi furturi cibernetice.

Servicii profesionale de externalizare IT – avantaje, beneficii!

Cu parteneri de încredere precum ITAdviser, operaţiunile şi procedurile nu mai par atât de complicate, ci devin simple şi uşor de gestionat. Instrumentele propuse de experți sunt facile şi pot fi înţelese de cei mai puţin familiarizaţi cu uneltele de gestionare IT. Antreprenorii şi administratorii care aleg astfel de parteneriate își pot orienta energia asupra dezvoltării businessului, având acces la rapoarte în timp real și reușind astfel să observe rapid sectoarele mai puțin productive.

Serviciile și ofertele de externalizare IT profesionale îți oferă totodată și numeroase avantaje: acces permanent la suport ITC integral ; acces la unelte şi resurse dedicate; suport tehnic specializat pentru protecţie cibernetică. Astfel, afacerea ta va fi una sigură și nu va pica pradă atacurilor cibernetice.

Totodata, soluțiile specializate de externalizare IT sunt însoţite și de facilități precum: training, audit complet, analiza riscurilor, monitorizare permanentă, mentenanță şi consultanţă personalizate.

În ceea ce privește partea de integrare software, beneficiezi de aceeaşi atenţie:  suport în timp real indiferent de nivelul de utilizator pentru care optezi şi  training specific care te ajută să înţelegi şi să coordonezi funcţiile speciale. Iar pentru că soluţiile de externalizare IT sunt parteneriate de durată, vei beneficia de suport pe tot parcursul dezvoltării soluției precum şi în timpul testelor de funcționare, şi mai târziu, pe partea de mentenanță şi îmbunătăţire a proiectului.

ITAdviser – un partener cu resurse multiple 

ITAdviser nu este un simplu furnizor de servicii şi soluţii de externalizare IT, este un partener care te ajută să înveți continuu, să te dezvolți. Fie că vrei să acumulezi cunoștințe despre cele mai noi tehnologii de analiză a datelor, programare, administrare SQL, Azure, Microsoft 365, Office, fie că vrei să îmbunătăţeşti abilităţile personalului angajat şi să creşti productivitatea acestora, aici vei găsi cele mai noi cursuri Microsoft, predate de instructori certificați, consultanți IT cu foarte multă experiență practică.