CEL MAI MARE DIAMANT NATURAL AFRICAN VÂNDUT ÎN ROMÂNIA „MOON DIAMOND”

Cel Mai Mare Diamant Natural African Vândut în România.

Este vorba despre „Moon Diamond”, de 5.04ct, un diamant natural african, vândut de casă de comenzi bijuterii Adam & Eve Diamonds – Custom High Jewelry. 
Diamantul este superb și foarte rar, îți taie răsuflarea doar privindu-l.
Norocoasa proprietară a rarului diamant african a beneficiat și de producția unui superb inel lucrat exclusiv manual în aur alb de 18k de compania de bijuterii Adam & Eve Diamonds din București.
Extravagantul diamant este șlefuit în formă ovală și a fost certificat de renumitul institut gemologic Londonez EGL.
Tranzacția a fost efectuată la suma de 54.000usd, un preț foarte mic pentru un asemenea diamant. Oriunde în lume suma ar fi fost cel puțîn triplă, ne comunica experții în diamante.
Compania de bijuterii Adam & Eve Diamonds se bucură de un renume deosebit în România dar și peste hotare.
Renumită casă de bijuterii produce și exportă bijuterii lucrate manual, denumite internațional „high jewelry”, în Milano Italia și chiar în Londra Marea Britanie.  Oferă pietre prețioase naturale, că diamantul, safirul, smaraldul și rubinul la prima mâna, astfel putând oferi prețuri mult mai bune față de alte case de bijuterii renumite din Europa precum Cartier, Tiffany, Bulgari și altele, câștigând un sector de clientelă semnificativ.
În comunitatea de români din Statele Unite ale Americii, compania Adam & Eve Diamonds este denumită „Tiffany de România„.
Aceștia oferind bijuterii, inele de logodnă și verighete lucrate la cele mai înalte standarde ale calității, personalizate dar la prețuri mult mai bune decât casele renumite de bijuterii.
Adam & Eve Diamonds este situată în București – România, cu showroom pe Blvd. G-ral Ghe. Magheru nr. 9, sector 1. Firma are o vechime de peste 12 ani în producția manuală de bijuterii, cu specializare pe inelul de logodnă.
Contact companie
Tel :  +40 723 133 504
Email :  adamevediamonds@gmail.com
Cei ce sunt interesați în a obține o bijuterie unicat, un inel special sau o pereche de verighete personalizate, bijuterii lucrate cu o calitate de excepție, pot apela cu toată încrederea la această
companie.
Adam & Eve Diamonds este singura casa de comenzi bijuterii personalizate din Romania ce chiar ofera produse si servicii de calitate superioară.