Cele 5 tipuri de rochii pe care trebuie sa le imbraci in mai 2022

Femeile adora sa poarte rochii, deoarece acestea ofera un plus de eleganta si de feminitate. Rochiile sunt extrem de usor de purtat si de asortat, asa ca reprezinta piesa vestimentara preferata a tuturor reprezentantelor sexului feminin. 

Daca te incanta ideea de a purta rochii pe tot parcursul lunii mai, citeste in continuare articolul si afla care sunt cele mai ravnite modele ale acestei luni. Este necesar sa le iei in considerare, mai ales daca iti doresti sa arati demential de fiecare data cand iesi din casa. 

Iata ce rochii trebuie sa porti in mai 2022

  • Rochie inflorata

Printre cele mai iubite rochii de dama de la atmospherefashion.ro se numara rochiile inflorate, care sunt de-a dreptul fascinante. Acestea ofera un aer dulce, foarte copilaros si bland femeii, motiv pentru care tot mai multe reprezentante ale sexului feminin se orienteaza spre acest model. 

Alege o rochie cu croiala simpla, dar cu imprimeu floral pe care sa o porti la birou sau in momentele in care iesi in oras alaturi de cele mai bune prietene. 

  • Rochie cu sclipici

Rochiile cu sclipici te pot pune in lumina, fara doar si poate. In mai vremea este foarte prietenoasa, motiv pentru incep sa-si faca aparitia petrecerile de tip cocktail, unde trebuie sa arati demential. Astfel, ai nevoie de o rochie speciala, care sa te scoata cat mai mult in evidenta. 

Poarta o rochie cu sclipici, impreuna cu o pereche de sandale simple si un clutch mat. 

  • Rochie cu umar gol

Daca vrei sa intorci privirile tuturor cu foarte putin efort, este necesar sa alegi sa porti o rochie cu un singur umar. Acest tip de rochie este potrivita pentru timpul liber, cand iesi la restaurant sau la teatru, alaturi de iubit. 

Este o rochie care poate fi purtata extrem de usor si care te poate avantaja intr-un mod foarte simplu. 

  • Rochie tip sacou

Daca la locul de munca trebuie sa arati impecabil in fiecare zi din viata ta, trebuie sa pui accentul pe rochiile extrem de elegante si de rafinate. Astfel, in luna mai a anului 2022 trebuie sa porti o rochie roz tip sacou, care sa te ajute sa fii cireasa de pe tort a biroului. 

Acest tip de rochie poate fi purtata atat cu pantofi stiletto, cat si cu sandale cu toc inalt. 

  • Rochie din satin

Rochiile din satin sunt foarte versatile. Acestea pot fi purtate atat cu sandale cu talpa cu talpa joasa si tenisi albi, cat si cu cele mai inalte tocuri pe care le detii. Astfel, poti lua in considerare o astfel de rochie atat pentru momentele petrecute la serviciu ori pentru o petrecere, cat si pentru timpul liber, cand iesi la terasa. 

Este o rochie la mare cautare, adorata de catre marea majoritate a reprezentantelor sexului feminin. 

In cele din urma, tine cont de toate sugestiile si modelele de rochii prezentate mai sus, astfel incat sa arati cat mai bine in luna mai a anului 2022. Este necesar sa detii acest tip de rochii, pentru a straluci in fiecare zi a acestei luni minunate de primavara.

 

Sursa foto: Pexels.com