Cele mai apreciate branduri de hrană pentru animale

Atunci când alegem hrana pentru animalele de companie trebuie să luăm în calcul mai mulți factori, printre care calitatea ingredientelor, cantitatea porțiilor, dar și prețul fiecărui produs. Însă, un alt factor care ne-ar putea determina să achiziționăm anumite sortimente, ar putea fi calitatea brandului. Iată care sunt cele mai apreciate branduri de hrană pentru animale. Așa vei putea face alegerea potrivită pentru câinele sau pisica ta!

Royal Canin

Celebra companie Royal Canin a fost fondată în 1967, în Franța, iar de-a lungul anilor a reușit să se impună pe piață ca fiind unul dintre cele mai de succes branduri de hrană pentru animale. În ultimele decenii, Royal Canin a pus accentul pe cercetarea continuă, colaborând permanent cu medicii veterinari, pentru a  dezvolta noi sortimente de hrană pentru câini și pisici, în funcție de rasă, talie și vârstă.

Brandul Royal Canin s-a remarcat în industrie datorită varietății de sortimente de hrană pentru câini, care se împart în cinci categorii, în funcție de talie: X-Small – pentru câinii de talie foarte mică, Mini pentru câinii care au sub 10 kg, Medium pentru cei care au greutate între 11 și 25 de kg, Maxi – pentru cei care au greutatea cuprinsă între 26 și 45 de kg și Giant, pentru cei care depășesc 45 de kg.

De asemenea, produsele brandului Royal sunt adaptate fiecărei rase, oferind un nivel optim de nutrienți și proteine, necesare pentru întreținerea și dezvoltarea corectă a fiecărei rase. 

Gourmet

Unul dintre cele mai cunoscute branduri premium de hrană pentru animale este Gourmet, care a devenit celebru pe piață datorită conservelor cu hrană umedă pentru pisici, ce conțin ingrediente de cea mai bună calitate. 

Printre cele mai populare sortimente se numără Gourmet Gold, o gamă variată de pateuri pentru pisici, Gourmet Perle – sortiment cu mini fileuri suculente din pește, vită sau pui și Gourmet Nature’s Creations – o colecție unică de preparate, bazate pe un mix de fileuri din carne și legume, gătite lent.

Purina 

Printre cele mai apreciate branduri de hrană pentru animale se numără Purina Dog Chow și Purina Cat Chow. Acestea au adus pe piață o nouă gamă de hrană uscată, din ingrediente de calitate superioară, având o compoziție echilibrată de proteine și grăsimi. 

Hrana Purina Dog Chow are o formulă specială, care asigură întregul necesar de nutrienți pentru dezvoltarea corespunzătoare a câinilor, în fiecare stadiu de viață. 

De asemenea, brandul Purina produce și sortimentele Pro Plan pentru câini și pisici, destinate în special animalelor care se confruntă cu probleme de digestie.

Brit Care

Brit Care produce în Cehia cele mai apreciate sortimente de hrană uscată pentru câini și pisici, având o experiență de peste 17 ani în domeniul nutriției animalelor de companie. 

Spre deosebire de celelalte branduri de pe piață, cei de la Brit Care se concentrează pe rețele hipoalergenice, dedicate câinilor și pisicilor cu nevoi speciale. Fiecare preparat conține ingrediente de calitate, printre care carne de miel, somon, rață, curcan sau vânat.

De asemenea, Brit Care a lansat și produsele Grain Free, care au o formulă fără cereale, bazată doar pe carne de somon și cartofi, având proteine și grăsimi nesaturate, dar și toți nutrienții esențiali unei dezvoltări corecte. Totodată, hrana Brit Care Grain Free este bogată în omega-3 și acizi grași, care au un rol benefic pentru inimă, asigurând în același timp o piele sănătoasă și o blană strălucitoare.

Un alt sortiment de calitate este hrana Brit Care pentru pisici, care are tot o formulă hipoalergenică, fiind ideală pentru felinele care se confruntă cu diverse afecțiuni. Acest sortiment are la bază un mix de carne de pui și orez.

Așadar, oricare dintre brandurile de mai sus poate fi ideal pentru animalul tău de companie. Însă, înainte de a alege sortimentul de hrană pentru câinele sau pisica ta ar trebui să discuți în primul rând cu medicul veterinar, pentru a vedea ce formulă i se potrivește, în funcție de vârstă, greutate și eventualele probleme de sănătate.