Foraje profesionale pentru puțuri de apă de la EcoDrill

 

EcoDrill execută foraje profesionale de adâncimi medii sau mari

Forajele pentru puțurile de apă pot fi acum efectuate mult mai ușor în cadrul firmei EcoDrill. Aceasta se ocupă cu mai multe servicii, dar domeniul principal este forajul. Toate cerințele clienților sunt îndeplinite constant, iar experiența în acest domeniu reprezintă un mare avantaj pentru această firmă. Cu ajutorul echipamentelor potrivite, apa de la un puț, râu sau lac poate ajunge cu ușurință la locația dorită.

În funcție de nivelul apei, respectiv adâncime medie sau mare se folosesc diferite echipamente. Forajele de suprafață sunt mai facil de executat, dar riscul de contaminare a apei este mare. Impuritățile pot ajunge mai repede la un astfel de nivel, apa nefiind sigură pentru consum sau chiar pentru irigații. În ciuda acestui fapt, există mai multe echipamente care au capacitatea de a distruge aceste impurități și de a filtra lichidul.

De cealaltă parte, forajele pentru puțurile de mari adâncimi sunt mai sigure, dar și mai complicate. Din acest motiv, foarte multe firme evita practicarea acestui serviciu. La EcoDrill poți apela cu încredere la foraje pentru puțurile de mari adâncimi, fiind folosite doar echipamente corespunzătoare. Apa ajunge repede la locația dorită, din cel mai apropiat râu, lac sau puț, oricare ar fi adâncimea acestuia.

EcoDrill se ocupă în permanență de soluționarea problemelor clienților în materie de foraje. Forajele de medie și mare adâncime sunt printre cele mai bune soluții, datorită riscului scăzut de contaminare ale apei – explicația este simplă și anume că la adancimi așa mari factorii poluanți nu mai sunt prezenți. Poți apela oricând la firma EcoDrill Foraje pentru a soluționa această necesitate.

Servicii multiple pentru toți clienții

În plus față de foraje, EcoDrill se ocupă și cu pompele de căldură. Pompele de căldură promovează o utilizare inteligentă a energiei din sol sau ape subterane, pentru protejarea mediului înconjurător și totodată pentru confortul maxim. Căldura se extrage din apa obținută printr-un foraj sau din lichidul termic ce a fost introdus în furtunele colectoare, la rândul lor introduse în foraje. Apa intră într-un schimbător de căldură, care venind din foraj cu o temperatură de 12-14 grade intră în contact cu freonul din pompa de căldură. Freonul se transformă din stare lichidă, în gazoasă și astfel este generată căldura necesară.

Pompele de căldură și forajele nu sunt singurele servicii la care poți apela, ci și la lucrările executate cu buldoexcavatoare. Sunt disponibile utilaje dotate cu cupe și accesorii variate, respectiv: cupe de 300 mm, de 600 sau 900, cupe taluzare, Picon JCB sau lame de zăpadă. Acestea pot fi utile atât pentru construcții, cât și pentru primării sau consilii care se ocupă cu deszăpezirea drumurilor.

Tot de la această echipă, Ecodrill, poți solicita de asemenea și la instalații pentru încălzirea în pardoseală, panouri solare termice sau sisteme de pompare. În funcție de ceea ce ai nevoie pentru o casă, o pensiune, hotel sau motel, cât și pentru alte locații, poți alege în siguranță serviciile EcoDrill. Firma poate fi contactată la numărul de telefon de pe site sau la adresa office@ecodrillforaje.ro.