Cele mai vândute modele de mașini second hand

Anunțurile cu mașini de vânzare sunt printre cele mai publicate și căutate anunțuri din mediul online. Studierea ofertelor se face cel mai frecvent online, deoarece aici găsesc întotdeauna o gamă variată de modele și mereu la prețuri avantajoase. Iată care au fost cele mai vândute modele de mașini second hand de-a lungul anilor.

Pe internet se promovează zilnic sute de anunțuri online cu mașini de vânzare. În funcție de preferințe și buget, aici găsești întotdeauna marca preferată și ai posibilitatea să afli toate informațiile care te interesează din detaliile anunțului ori direct de la proprietar. Am făcut o listă cu cele mai vândute mașini second-hand din ultimii ani. Vezi ce căutări au fost făcute pe internet și ce mărci de mașini s-au aflat pe lista preferințelor pasionaților de condus.

● Volkswagen este unul dintre brandurile preferate

Brandul nemțesc se clasează pe primele locuri în preferințele oamenilor, când vine vorba de achiziționarea unui autoturism second-hand. În fiecare an, în România se înregistrează câteva zeci de mii de vânzări pentru modelele Volkswagen, iar printre cele mai populare mașini sunt cele Golf și Passat.

● Mașinile Opel sunt printre cele mai bine vândute

După Volkswagen, marca Opel este foarte căutată datorită raportului foarte bun calitate-preț. Printre cele mai dorite modele de la Opel se află Astra, Corsa și bineînțeles Opel Vectra.

● Mașinile Ford se află în topul preferințelor românilor

Mașinile Ford se mențin de ani buni în topul preferințelor românilor. Sunt printre cele mai cumpărate mașini de pe internet, din gama variată de anunțuri online, iar modelele preferate sunt Ford Focus și Ford Fiesta.

● Mașinile BMW căutate pentru a fi cumpărate second hand

Nu puteau să lipsească din preferințele românilor nici mașinile BMW. Acestea sunt achiziționate anual într-un număr mare, majoritatea oamenilor optând pentru o mașină second-hand. Printre cele mai accesibile modele de mașini de la BMW sunt modelele Seria 3 și Seria 5.

● Marca Audi

După cum este și sloganul companiei, “Progres prin tehnologie”, marca Audi este întotdeauna prezentă în topul preferințelor românilor. Este un brand apreciat datorită design-ului modern, dar și raportului dintre un preț corect și o calitate de excepție. Printre cele mai căutate mașini second hand de vânzare se află modelele A4 și A6.

 

Așadar, majoritatea românilor optează pentru achiziția unei mașini second hand. Cele mai multe căutări se fac în mediul online, acolo unde vânzătorii pun la dispoziția cumpărătorilor detalii complete și prețuri avantajoase.