Homedelux – motorul de căutare de unde îți cumperi tot ce îți trebuie pentru casă și grădină

Cu toate că românii s-au bucurat mereu de o viteză bună la internet, până nu de mult nimeni nu și-ar fi putut imagina că vânzările online vor lua avânt cu atâta rapiditate și vor atinge nivelul la care au ajuns în anul 2020.
În anul 2016 de exemplu, potrivit estimărilor celor mai importanți jucători din comerțul electronic românesc, vânzările online au atins pragul de 1.8 miliarde de euro. Și cu toate că la acea dată publicațiile de specialitate în domeniul economiei tratau fenomenul ca pe unul extraordinar și neașteptat, fiecare an ce a urmat a demonstrat că se poate din ce în ce mai bine.

Anul 2017 s-a încheiat cu vânzări pe internet în valoare de 2.8 miliarde de euro; 2018 cu o cifră de 3.6 miliarde de euro; iar vânzările din 2019 au depășit suma de 4.3 miliarde de euro. Această creștere constantă este cu atât mai spectaculoasă în condițiile în care a avut loc într-o perioadă în care pandemia de coronavirus nu reprezenta o amenințare pentru țara noastră și orice român era liber să colinde și să facă cumpărături din magazinele fizice preferate.

În anul 2020, în contextul pandemiei de coronavirus, ne putem aștepta la o nouă explozie a vânzărilor online.

Motivele care au determinat atâția români să apeleze la comerțul online

Conform unui studiu cantitativ efectuat de Digital Evolution: Connected Consumer Monitor în prezent, aproximativ 55% din românii activi pe internet fac cumpărături online cel puțin o dată pe lună.

Iar ceea ce îi determină să aleagă această formă de comerț sunt următoarele aspecte:

  • eliminarea timpului de stat la coadă;
  • evitarea aglomerației din trafic;
  • posibilitatea de a analiza pe îndelete produsele dorite;
  • transportul gratuit oferit de unele magazine online;
  • multiplele posibilități de plată.

Ce fel de produse și de unde preferă românii să cumpere online?

Printre cele mai populare bunuri pe care românii aleg să le cumpere online, conform statisticilor, se numără piesele vestimentare, produsele alimentare, dar și electrocasnicele, mobila și accesoriile pentru casă și grădină. Dar cei care abia testează apele universului online, ar trebui pentru început să-și îndrepte atenția către surse care să le ofere suficiente informații despre produsele lor de interes și garanția că fac o alegere potrivită, precum site-ul Homedelux.

Nou pe piața românească, dar cu un succes extraordinar în rândul amatorilor de produse pentru casă și grădină, Homedelux este un motor de căutare foarte complex, ce oferă acces gratuit utilizatorilor săi la o colecție de peste 50.000 de bunuri de cea mai bună calitate, listate de la site-urile partenere.

Cineva interesat de investiția într-un cuptor incorporabil de exemplu, poate căuta pe Homedelux care sunt cele mai bune cuptoare incorporabile și în urma lecturii materialelor prezentate va putea face cea mai bună alegere pentru el. Cu ajutorul platformei Homedelux, oricine poate cumpăra bunuri din mediul virtual, fără a fi nevoie să caute în toate colțurile internetului.