Centrul iQWeLT iti ajuta copilul sa invete limba germana

Vrei mai mult pentru copilul tau decat ceea ce i se preda in clasa? La Scoala de limba germana iQWeLT nu este vorba de cantitate, ci de calitate. Cursurile de limba germana pentru incepatori se bazeaza pe interactiune constanta, jocuri care sa sporeasca nivelul de exteriorizare, la baza activitatilor desfasurate stand metoda comunicativa.

Ce presupune aceasta metoda? Copilul tau se afla in centrul activitatii de predare, ajungand la capacitatea de a crea propriile dialoguri, prezentari si proiecte. Nu numai ca invata sa vorbeasca limba germana cursiv, ci devine mult mai deschis la dialog si la interactiune. Va putea sa lege prietenii si sa rezolve situatii, doar prin dialog continuu.

Profesorii de la Scoala de limba germana iQWeLT sun specializati in metodele predarii limbii germane pentru copii, adolescenti, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, determinandu-i sa isi atinga potentialul maxim. Pregatirea profesorilor necesita o formare continua, investind neconditionat in dezvoltarea lor si in innoirea capacitatilor si metodelor de predare.

Meditatiile la limba germana se realizeaza sub forma de cursuri, la scoala de vara sau prin intermediul cursurilor intensive de vara, doar la Scoala de limba germana iQWeLT. Aici, copiii au parte de activitati distractive, in functie de nivelul si varsta fiecaruia, punand accent pe joc si joaca, pe descoperire, materiale atractive, care duc la o invatare distractiva si esalonata, fara a fi perceputa ca un efort pentru copii. Meditatiile de limba germana sunt destinate si adolescentilor cu varste cuprinse intre 14 si 16 ani, care doresc sa isi aprofundeze cunostintele de germana.

Scoala de limba germana iQWeLT iti pune la dispozitie cursuri de germana pentru copii prescolari, meditatii la limba germana pentru scolari si cursuri de germana pentru copii de gimnaziu. Scoala de limba germana iQWeLT este o continuare a cursurilor scolare, care dezvolta o abordare eficienta, bazandu-se pe metode practice de dezvoltare a competentelor lingvistice.

Scoala de limba germana iQWeLT te ajuta sa inveti limba germana pas cu pas, prin joc si interactiune constanta.