Lesaffre Romania, producator amelioratori de panificatie

Lesaffre este producator specialist in procesul de fermentare, proiectand si oferind solutii pentru industria de panificatie. Astfel, garanteaza un produs finit de calitate si servicii de inalta performanta. Acest lucru aduce un aport semnificativ in stabilirea standardelor globale pentru drojdie si produse de panificatie.

Domeniile de activitate ale Lesaffre Romania sunt drojdia si panificatia, nutritia, sanatatea, produsele pentru gust si fermentatia. Succesul grupului Lesaffre se datoreaza capacitatilor tehnice, punerea in practica a cunostintelor si capacitatea si usurinta cu care vine in personalizarea cererilor si ofertelor. Parteneriatele se formeaza datorita anticiparii nevoilor clientilor, satisfacerea asteptarilor si producerii unor produse unice, de inalta calitate.

Grupul Lesaffre este producator de amelioratori de panificatie. Produce ingrediente pentru morarit si dezvolta o gama de culturi starter si drojdie cu putere reducatoare, cu scopul de a inlocui unii aditivi. Ceea ce ofera brutarilor amelioratorii de panificatie este siguranta care le usureaza munca, dar si toleranta, care are efecte asupra aluatului.

Lesaffree Romania urmareste nutritia, sanatatea si produsele pentru gust, domeniul de referinta fiind industria alimentara si farmaceutica. Daca detii o brutarie sau un supermarket, daca doresti sa iti largesti gama de produse personalizate in ceea ce priveste drojdia, Lesaffre este producatorul care te poate ajuta rapid si eficient.

De la drojdia comprimata, drojdia granulata, drojdia lichida, drojdia inactiva, pana la drojdia uscata, ingrediente realizate prin procesul de fermentatie alcoolica sau amelioratori de panificatie, toate acestea sunt realizate de un producator specializat, de inalta calitate pentru bucataria sau patiseria ta. Lesaffre te ajuta sa iti dezvolti o gama larga de produse, astfel, te vei remarca prin diversitate si calitate.

Lesaffre Romania sustine si reprezinta cercetarea si inovatia, standardele de calitate si politica de mediu. Reprezinta unul dintre jucatorii de baza in industria alimentara si a dezvoltat organizatii dedicate calitatii produselor si serviciilor proprii. Lesaffre iti indeplineste asteptarile prin siguranta alimentului, performanta produsului potrivit pentru tine. Mai mult decat atat, odata cu livrarea unui produs, Lesaffre ofera si un serviciu, printr-un ciclu de viata adecvat.

Lesaffre este producator de amelioratori de panificatie si iti poate prsonaliza produsul in functie de nevoile tale.