Ceriu.ro – gama impresionanta de produse, intr-un singur magazin online

Ceriu.ro este un magazin online in a carei oferta sunt incluse produse dintre cele mai diverse. Politica companiei are in prim plan multumirea clientului, indiferent de produsul pe care il achizitioneaza: IT, jucarii,  electrocasnice, ingrijire personala, fashion si multe altele.

Plecand de la ideea potrivit careia cumparaturile online intr-un mediu bine organizat si sigur va asigura satisfactia de shopping a clientului, compania Ceriu nu s-a limitat la a include in oferta sa o paleta larga de produse. Calitatea acestora este net superioara, achizitiile sunt facile, magazinul online fiind deosebit de intuitiv, iar livrarea se asigura promt.

Categoriile magazinului online includ:

Produse IT. Subcategoriile acestei sectiuni sunt absolut numeroase, cumparatorul avand oportunitatea sa achizitioneze retelistica si produse pentru supraveghere, de la acces point-uri si routere wireless, la accesorii si componente NAS, sisteme de supraveghere si securitate, switch-uri, placi de retea, hub-uri, servere, componente si perferice PC, imprimante, scannere si componente pentru acestea, software, pana la desktop-uri si monitoare.

Electrocasnice si dispozitive pentru climatizare.  Categoria include aeroterme, aparate de aer conditionat, boilere, dispozitive pentru climatizare, umidificatoare, calorifere, centrale termice, incalzitoare cu halogen, electrocasnice mari si mici, inclusiv masini de paine si fiare de calcat, de exemplu, si multe alte similare.

Casa si bricolaj. Este o categorie cu nu mai putin de 40 sectiuni, care includ de la textile, vase pentru gatit si aproape tot ceea ce este necesar intr-o bucatarie, la produse pentru baie, corpuri de iluminat, decoratiuni interioare, produse pentru curatenie si mobilier, pana la echipamente electrice, scule si unelte, bricolaj electric, produse pentru irigare, masini de tuns iarba – in general, toate elementele necesare intr-o locuinta sau pentru ingrijirea unei gradini.

Ingrijire personala. Este categoria din care se pot achizitiona aparate si accesorii pentru ingrijire personala, intre altele: aparate de ras si tuns, aparate medicale si cosmetice, epilatoare, periute de dinti electrice si alte dispozitive utilizate in acelasi scop.

Laptopuri, tablete si telefoane. Categorie dedicata exclusiv unor asemenea dispozitive, insa si a unor accesorii dedicate, precum ochelari VR, wearables si  gadgeturi, produse SMART pentru casa si multe altele similare.

TV, audio, foto. Simplu de dedus, in aceasta categorie sunt expuse spre vanzare televizoare, sisteme audio si video, camere foto, accesorii.

Alte produse incluse in categoriile de pe site, sunt urmatoarele:

  • jucarii pentru copii;
  • hrana pentru copii;
  • accesorii pentru copii, carucioare si landouri;
  • produse gaming – playstation si accesorii;
  • scutere electrice;
  • genti dama si brelocuri;
  • produse de birotica;

Dupa cum se poate vedea, in magazinul online exista produse care acopera o mare diversitate de nevoi. De astfel, Ceriu este un concept gandit sa asigure o mare parte dintre necesarul din viata omului modern. Toate produsele vandute de magazin beneficiaza de certificat de garantie si pot fi returnate in termenul prevazut prin lege.

Administratorii site-ului utilizeaza feeduri de actualizare a stocurilor, in ideea in care isi doresc ca potentialii clienti sa fie foarte bine informati. In functie de statusul afisat pe site, orice utilizator online va sti daca produsul se afla sau nu pe site.