Cine este Tornado: Despre Hotele Populare din Romania

Tornado şi-a început activitatea în urmă cu mai bine de 10 ani, excelând până în prezent în domeniul hotelor de bucătărie care se remarcă prin calitate, tehnologie performantă şi design. Este o companie al cărei nume a devenit un brand în domeniul echipamentelor de bucătărie, iar acest lucru este perfect justificat de linia pe care o urmează, linie marcată de sinceritate şi bună comunicare faţă de clienţi.

Liniile de producţie Tornado – o garanţie a excelenţei

Pentru că îşi doreşte să se poată baza în orice moment pe calitatea ireproşabilă a produselor care le comercializează, Tornado are linii de producţie în Europa numai în fabrici atent selectate. Acestea se află în Ucraina şi Polonia şi sunt testate în laboratoarele acreditate pentru a corespunde standardelor şi cerinţelor sistemului de management al calităţii ISO 9001-2009.

Tehnologia utilizată este modernă şi avansată, bazându-se pe cele mai performante maşini, dar şi cei mai buni specialişti în domeniu. Aceste aspecte sunt esenţiale şi, totodată, o garanţie a faptului că Tornado realizează doar produse de calitate, produse care s-au remarcat şi au devenit un brand apreciat pe piaţa aparatelor de uz casnic în România şi în restul Europei.

Produsele Tornado trec prin cicluri complexe de producţie şi control

Din respect pentru clienţi şi pentru brand, înainte de a fi scos pe piaţă, fiecare produs Tornado trece printr-un ciclu complex de producţie. Indiferent de model, de complexitatea acestuia sau de design, produsele Tornado parcurg un traseu bine conturat, trecând prin faze atent detaliate de proiectare, machetare, fabricare a componentelor, asamblare a produsului finit, control al calităţii – atât în laboratoarele proprii, cât şi în cele independente. Procesul se finalizează cu obţinerea certificatelor de calitate conform standardelor UE.

Hotele Tornado – un element al confortului pentru orice bucătărie

Hotele Tornado, reprezentative pentru companie, dispun de 100 de modele, cu capacităţi variate (de la 380 m3 / oră până la 1200 m3 / oră), culori şi funcţii diverse. Astfel, viitorii membri ai familiei Tornado pot alege hote tradiţionale sau premium, având posibilitatea de a găsi cea mai bună soluţie pentru necesităţile lor – hote decorative, hote insulare, hote incorporabile, hote country, hote telescopice, hote cupolare sau hote tradiţionale.

Parteneriate Tornado pentru servicii de calitate

Compania îşi doreşte o prezenţă cât mai largă pe piaţa din România şi îşi selectează cu atenţie partenerii cu care va colabora pentru a putea oferi clienţilor servicii de calitate. Se urmăreşte creşterea prezenţei în magazine şi, totodată, crearea unor colaborări de durată bazate pe corectitudine, deschidere şi onestitate cu antreprenori care împărtăşesc aceleaşi valori în abordarea clienţilor, respectul şi calitatea serviciilor fiind pe primul plan.