Clinicile Life Dental Spa se extind in toată țara, devino un partener de succes

Clinicile stomatologice Life Dental Spa de bucură de un succes din ce în ce mai amplu, grație tehnologiei de ultimă generație a laserului stomatologic, care face posibilă realizarea de tratamente fără ace, fără freze și fără durere! 

 

Firma SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL are o experință de mai bine de 10 ani pe piață, beneficiind de o creștere remarcabilă a cifrei de afaceri în ultimii doi ani, de peste două milioane de euro. 

Brand-ul firmei este Life Dental Spa, nume cunoscut pentru pacienții cu probleme stomatologice din București și din Iași. Clinicile stomatologice Life Dental Spa au luat naștere din dorința de a oferi pacienților experiențe de cinci stele în cabinetul stomatologic, motiv pentru care conducerea Life Dental Spa este în căutare de parteneri locali. 

 

Life Dental Spa se extinde! 

La conducerea Life Dental Spa se află dr. Cristina Obreja, medic specialist în laser stomatologic, precum și CEO Ștefan Obreja

Profesionalismul medical, managementul exemplar și marketingul țintit susțin profesionalismul serviciilor medicale de care dă dovadă echipa de #LifeDentisti.

Pentru a putea veni în ajutorul pacienților din toată țara, conducerea Life Dental Spa a făcut posibilă realizarea de francize. Astfel, persoanele interesate de succes în carieră și de abundență financiară pot opta pentru o afacere la cheie, oferită de firma cu cea mai mare marja de profit din România! 

 

Cine poate opta pentru franciza Life Dental Spa?

„Împreună suntem mai puternici!” este deviza care rezumă dorința conducerii Life Dental Spa de a crea cel mai mare lanț de clinici stomatologice de calitate în următorii trei ani. Primii colaboratori au fost cei din Iași, care au îmbrățisat viziunea Life Dental Spa, deschizând un sediu în nordul Moldovei. 

În continuare, Life Dental Spa este în căutare de parteneri locali în toate orașele mari, cu experiență de peste cinci ani în domeniul marketingului și care doresc să realizeze o investiție minimă de 30.000 de euro: 

    • Antreprenori care își doresc o afacere la cheie profitabilă 

 

  • Medici stomatologi care își doresc propria afacere

 

  • Medici care dețin deja o clinică stomatologică și țintesc spre a oferi pacienților servicii medicale de cea mai bună calitate. 

 

Ce ai de câștigat din franciza Life Dental Spa?

Viziunea Life Dental Spa este bazată pe stomatologie ultramodernă realizată cu ajutorul laserului dentar, aceasta fiind folosită pentru a oferi pacienților tratamente dentare fără durere, minim-invazive, biocompatibile și cu rezultate extrem de durabile în timp! 

Astfel, principalele beneficii pe care colaborarea cu Life Dental Spa le aduce în viața investitorului sunt:

  • Profitabilitate de minimum 20%, cu un return of investment obținut în maximum șase luni 
  • Creșterea cifrei de afaceri de până la 1 milion de euro pe an, cu doar trei unit-uri dentareâ
  • Training-uri periodice oferite de fondatoare Life Dental Spa, dr. Crisitna Obreja, pentru echipa de #LifeDentisti 
  • Implementarea unui software de organizare internă excelent, pentru a monitoriza eficient cheltuielile, încasările și programările 

Viziunea Life Dental Spa se adresează deopotrivă medicilor și antreprenorilor pasionați, care împărtășesc principiile stomatologice moderne! Astfel, medicii, colaboratorii și pacienții au doar de câștigat! 

 

Alege fraciza Life Dental Spa și oferă-le pacienților din orașul tău cele mai bune servicii medicale stomatologice!