Tinmar Energy este furnizor de gaze naturale si energie electrica cu cele mai mici preturi din piata libera

Tinmar Energy – este furnizor de gaze naturale si energie electrica cu cele mai mici preturi din piata libera pentru consumatorii casnici cat si industriali.

 

In acest sens, avem gandite pachete cu beneficii incluse, menite sa eficientizeze stilul de viata al consumatorilor, sa aduca plus valoare si confort.

Antreprenoriat romanesc cu capital 100% autohton, având un portofoliu vast in piata consumatorilor industriali dar si prezenta in segmentul consumatorilor casnici cu un portofoliu in continua  crestere, cu acoperire pe întreg teritoriul României,  Tinmar Energy are și calitatea de Furnizor de Ultimă Instanță- Optional de la inceputul lunii martie a acestui an.

Potrivit surselor din companie, Tinmar doreste sa lanseze in toamna acestui an o noua campanie de educare/informare in privinta schimbarii furnizorului de energie electrica si gaze naturale, campanie care este strategic gandita pe mai multe canale, cu afinitate crescuta si care are rolul de a informa consumatorul rezidential de ultimele acte normative si de faptul ca in continuare acestia pot alege un nou furnizor de utilitati, indiferent daca se afla in piata libera sau regelementata- pe criterii competitive.

Conform bilanțului contabil, in anul 2018 Tinmar Energy înregistra un profit net de 75.093. 095 lei , o cifra de afaceri de 1.650.042.547 lei, aproximativ 350 mil Eur, 90 de angajati si planuri mari de expansiune in privinta investitiilor sustinute in sectorul energiei regenerabile.

Pentru anul 2019 , compania preconizeaza o crestere cu 20% mai mare fata de anul precedent, atat  in ce priveste cifra de afaceri si ca profit. Deasemnea, conform Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei, cota de piata inregistrata de Tinmar Energy este de  5,40 %- o cota in crestere fata de anul 2018.

„ Pentru o sustenabilitate sporită, o mare parte din investițiile făcute pentru creșterea companiei noastre au fost îndreptate, în ultimii ani, spre producerea energiei regenerabile în parcurile fotovoltaice. Am dezvoltat deja șase parcuri solare cu o putere instalată de 50 Mw, situate în unele dintre cele mai insorite zone ale României. Planul nostru pe termen scurt- mediu, este de dublare a capacității noastre de producție prin continuarea achizitiilor în sectorul energiei regenerabile.

 Datorita cresterii necesarului de energie si certificate verzi, ne dorim sa marim capacitatea de productie pe care o avem la dispozitie  si suntem interesati in achizitionarea unor parcuri fotovoltaice  functionale.” A declarat CEO Tinmar Energy- Oancea Augustin

 

Grupul Tinmar a fost înființat de Augustin Oancea în anul 2001 și este una dintre cele mai mari companii cu capital românesc.