Credit nevoi personale. Cât este dobânda și rata lunară?

Pentru că salariul minim ori cel mediu în România are o valoare relativ mică pentru dorințele și nevoile românilor, mulți cetățeni apelează la un credit de nevoi personale.

Fie că doresc să-și reamenajeze apartamentul ori au o urgență medicală, peste 80% dintre români nu au un fond de urgență. Din acest considerent, mulți apelează la contractarea unui împrumut pentru nevoi personale pe care îl găsesc disponibil la băncile comerciale ori la instituțiile financiare nebancare.

În următoarele rânduri ne vom concentra asupra unui comparator de credite de nevoi personale consultând oferta de pe site-ul cu informații financiare creditdoctor.ro. La finalul articolului ar trebui să aveți câteva cunoștințe cu privire la împrumutul de bani pe termen scurt ori mediu, sumele maxime care pot fi împrumutate și dobânda aferentă.

Credit de nevoi personale. Chiar este nevoie să apelăm la o bancă comercială?

Pentru că unele persoane nu pot contracta împrumuturi de nevoi personale de la băncile comerciale din cauza faptului că sunt raportate în biroul de credit ori sunt înregistrate ca cetățeni rău platnici, noi vom face o scurtă analiză pentru a vă pune la dispoziție oferta de împrumut nebancar pe anul 2021 pentru toți românii ce sunt în căutare de un credit de nevoi personale.

Primul ifn de la care puteți împrumuta bani chiar și fără dobândă se numește VivaCredit. Acesta oferă sume până la 2.000 lei cu 0% dobândă în primele 30 de zile, iar dacă depășiți luna calendaristică veți fi taxat/ă cu 1.2% dobândă pe zi. Acesta acceptă și persoane raportate în biroul de credit.

A doua instituție financiară nebancară de unde aveți posibilitea să luați bani împrumut se numește CreditFix. De aici puteți împrumuta până la 4.000 lei, primii 2.000 lei fiind și ei oferiți cu 0% dobândă. Durata creditului se poate întinde până la 5 ani, iar dobânda este și ea 1.2% pe zi.

Al 3lea IFN ce oferă bani împrumut poartă numele de Credius. Aici situația se schimbă un pic, în sensul că instituția oferă împrumuturi de până la 20.000 lei. Dobânda variază în funcție de tipul de credit contractat și aceasta se încadrează într-o medie de 5.90%-15.24%.

IFN-ul numărul patru recomandat astăzi se numește OceanCredit. Această instituție are două tipuri de credite: CRAB cu 1.500 lei maximum pe 15 zile cu o dobândă de 4.61% sau tipul de împrumut Pinguin, de la 500 lei la 4.500 lei cu o durată de 90 zile și o dobândă de 11.84%. Pentru că dobânda la OceanCredit este foarte mică, trebuie totuși să respectați o condiție. Aceea se referă la faptul că nu aveți voie să fiți raportați în biroul de credit ori să fiți identificată ca persoană rău platnică.

Cunoscătorii vor recunoaște recomandarea noastră numărul 5, iar această se referă la Provident. De aici puteți cere împrumut bani până la suma maximă de 20.000 lei cu o dobândă fixă undeva la 41% pe an.

Al 6lea IFN pe care vi-l recomandăm este EasyCredit. Acesta oferă până la 900.000 lei împrumut dar aveți nevoie de o garanție imobiliară, fie aceasta teren ori casă.