Cum alegem corect mobilierul de baie

Un mobilier de baie este solutia perfecta pentru o buna organizare a spatiului sanitar si pentru un design modern, nu foarte aglomerat.

Care sunt tipurile de mobilier pentru baie?

Datorita proprietatilor lor, mobiliere de baie se impart in doua tipuri: montate pe pardoseala sau suspendate.

Mobilierul montat pe pardoseala este menit sa sustina greutate. Principalul sau avantaj este faptul ca se sprijina pe aceasta. Acest tip de mobilier este potrivit pentru montarea in baia de serviciu, unde, cu siguranta, vor fi depozitate produsele de curatat, care detin o greutate mare.

Mobilierul suspendat transforma usor baia intr-un ambient modern si creeaza impresia unui spatiu lejer si practic. Faptul ca se poate curata sub mobilier poate constitui un avantaj pentru acest tip.

Ce mobilier de baie poti alege pentru baia ta din oferta Regata?

Ei bine exista foarte multe modele de mobiliere de baie, insa trebuie sa urmaresti doar acele modele care ti-ar fi de folos in baie. De exemplu, daca doresti sa-ti amenajezi baia de serviciu, care, de obicei, este de dimensiuni reduse, nu are rost sa te interesezi de mobiliere mari, foarte spatioase. Intr-adevar, poti vedea mai multe variante care iti pot folosi intr-o viitoare amenajare a spatiului sanitar.

Mobiliere cu oglinda

Oglinda este un element nelipsit din baie. Aceasta are atat rol functional, cat si rol in completarea design-ului. Pozitia acesteia este practica pentru barbierit, coafat, machiat sau orice alta activitate la care este necesara o oglinda.

Mobilierul cu oglinda ofera un ambient mult mai luminat si mai primitor, fata de alte mobiliere mai simple.

Mobilier pentru lavoar

Mobilierul pentru lavoar este creat, de obicei, pentru un anumit tip de lavoar. De cele mai multe ori acestea se vor putea achizitiona la set, insa exista si variante separate.

Soldatul de baie sau mobilierul tip coloana

In spatiul care ramane disponibil in baie se poate monta un soldat, pentru o organizare mult mai buna a produselor.

Acesta poate fi suspendat sau montat pe pardoseala. Asa cum spuneam si mai devreme, mobilierul suspendat va putea depozita o greutate mai mica, decat cel montat pe pardoseala care poate rezista la o greutate mai mare datorita sprijinului.

Ce trebuie sa stim inainte sa alegem un mobilier de baie?

Recomandam sa verificati rezistenta si structura peretilor pentru a putea alege intre un mobilier suspendat sau montat pe pardoseala. O astfel de masura de siguranta isi va face efectul pe o durata mai mare.

Mobilierele de dimensiuni mai mici, situate in colt sau suspendate vor oferi impresia unei incaperi mult mai spatioase si organizate ca la carte.

Spatiile inalte nu sunt prea des utilizate. Asadar, puteti opta pentru mobiliere mai inalte (precum soldatii) si mai mici in latime. In acest mod veti putea utiliza si acele spatii „moarte”, fara a schimba aspectul intregii incaperi.

Trebuie sa fiti atenti la distanta dintre mobilier si ferestre sau usi pentru a putea evita o eventuala ciconire.

Alege Regata pentru acasa!