De ce este avantajos sa comanzi carti pentru copii de la o editura online

Prin imagini, cuvinte si personaje, literatura pentru copii ii ajuta pe cei mici sa se dezvolte cognitiv, hranindu-le imaginatia. Fiind atat de importante in procesul de crestere, cartile ar trebui alese cu atentie.

Un copil pasionat de lectura va dori sa descopere tot mai multe povesti cu personaje diverse si actiuni fantastice. Asadar, pentru a ne asigura ca lectura va fi potrivita varstei si pregatirii copilului, dar si preferintelor, este indicat ca mama sau tata sa preia responsabilitatea alegerii unor carti adecvate.

Fie ca vorbim despre fabulele lui Olivier Tallec sau ultimul volum de arta pentru copii, acestea ar trebui achizitionate din locuri speciale. Editura Katartis, spre exemplu, pune la dispozitie o varietate de titluri educative, speciale pentru cei mici.

Asadar, astazi vorbim despre avantajele pe care le ai atunci cand comanzi carti pentru copii de la o editura online, precum este editura Katartis.

Care sunt avantajele de care te bucuri daca alegi sa comanzi de la editura Katartis?

Ai la dispozitie diferite serii de carti pentru copii. Katartis este singura editura online din Romania care se concentreaza pe serii de carti. Cel mic se va putea bucura de o gama variata, precum carti muzicale pentru copii sau carti de fictiune pentru copii de la autori straini. De asemenea, cartile traduse respecta indeaproape originalul atat in ceea ce priveste povestea, cat si calitatea hartiei.

Titluri exclusive. Poate fi un titlu semnat exclusiv de catre editura Katartis, care nu este disponibil in alte librarii sau care se gaseste cu dificultate.

Comanda rapida si fara efort. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi titlul preferat de micutul tau si sa plasezi comanda. Practic, poti face acest lucru in orice moment al zilei si nu vei mai fi nevoit sa astepti ora deschiderii unei librarii fizice.

Beneficii ale transportului. Printre cele mai importante avantaje se numara faptul ca nu trebuie sa te deplasezi. Mai mult, poti avea parte de transport gratuit daca o comanda de carti indeplineste anumite conditii. Iar daca ne gandim la contextul pandemic, achizitionarea de carti de la o editura online nu presupune contactul direct cu personalul, iar plata se poate face cu cardul sau prin transfer bancar.

Cartile pentru copii ar trebui intotdeauna alese cu atentie, fiindca se adreseaza unui public special, ce nu poate fi expus la orice tip de continut. In acest sens, o editura online iti ofera varietate de titluri si pachete de carti pentru copii, cu mesaje educative si ilustratii atractive. De asemenea, te bucuri de confort in achizitie, dar si de oferte speciale si preturi avantajoase.