Cum alegem sutienul perfect?

Știați că aproximativ 80% din femei poartă un sutien neadecvat? La ce ar trebui să fim atente atunci când dorim să cumpărăm un sutien?

La achiziționarea sutienului un cuvânt important are de spus nu doar mărimea, dar și croiul, respectiv materialul din care este confecționat. Sutienul ales necorespunzător arată inestetic și poate duce la dureri de spate sau alte probleme de sănătate.

 

Dacă sunteți în căutarea unei noi piese pentru colecția dumneavoastră, intrați pe www.aboutyou.ro și aici cu siguranță veți găsi ceea ce vă doriți. Cu coduri About You și cupoane de reduceri aveți toate șansele să cumpărați mult mai multe sutiene decât v-ați imaginat. Dece să nu aveți mai multe modele pe mai multe culori?

 

 

Pentru fiecare ocazie

 

Când vă alegeți sutienul mult visat, e important de știut pentru ce scop va servi. Pentru sport o să aveți nevoie de un sutien special din materiale funcționale. Mămicile cu siguranță vor aprecia și sutiene pentru alăptat. Aici un rol esențial joacă materialul și sistemul de prindere, fiindcă micuțul înfometat nu are pre multă răbdare. Sub o rochie cu bretele subțiri sau cu spatele gol va fi nevoie de un sutien adaptat acestui gen de rochie. În cazul acesta vă poate salva un sutien cu multiple sisteme de închidere sau cu barete detașabile.

 

 

Care este cel mai adecvat sutien pentru dumneavoastră?

 

Fiecare bust necesită alt tip de sutien. Dacă aveți piept mai mic, vă puteți permite mai multe variante. Femeile cu pieptul mic îndrăgesc sutienele de genul bralette. Este vorba despre sutienele simple, din material extrem de fin, cu cupe în formă de triunghiuri. De obicei acest gen de sutien este confecționat din dantelă sau material transparent. Sutienele push-up asigură volum și un bust cu o formă spectaculoasă. Pentru femeile cu bust generos, cele mai adecvate sunt sutienele care micșorează optic această parte a corpului. De asemenea un rol important joacă baretele late. Spor la cumpărături.

 

Ce fel de sutien se potrivește sub rochie mulată cu decolteu?

Sub o astfel de rochie cel mai potrivit este un sutien care ”trece neobservat”. Aici există mai multe variante. Puteți alege un sutien fără cusături, care nu va fi vizibil sub minunata rochie. De asemenea puteți opta pentru un sutien autoadeziv, care se potrivește atât la o rochie cu decolteu generos, cât și la rochie fără bretele. Mulțumită materialului special are o ținută excelentă și poate fi refolosit.