Cum alegi cea mai buna tabla magnetica pentru birou?

Tabla magnetica este unul din cele mai importante dispozitive din cadrul unui birou. Acest dispozitiv multistrat este foarte util, eficient si daca este ingrijit in mod corespunzator, va avea o durata de viata mai mare decat durata garantiei.

Tabla magnetica lacuita, ceramica sau din sticla – variante de achizitionare

Cei mai multi dintre cumparatori isi indreapta atentia catre tabla magnetica lacuita datorita pretului foarte mare al tablei ceramice si fragilitatii tablei din sticla. Tabla lacuita poate fi folosita pe o perioada indelungata, cu conditia sa nu fie curatate cu o alta substanta in afara de cele create special pentru tabla. Daca este zgariata, tabla devine inutilizabila, pentru ca in aceste zgarieturi markerul va lasa urme permanente care se vor dovedi imposibil de sters.

Tablele ceramice sunt mai rezistente la zgarieturi si pot fi folosite pe o perioada indelungata, de pana la 25 de ani. Tablele magnetice din sticla, pe de alta parte, au un aspect deosebit si sunt disponibile in mai multe  culori. Pe tabla magnetica alba se va scrie numai cu un marker special pentru whiteboard pentru a nu o deteriora.

Tabla magnetica simpla, triptica, fixa sau mobila?

O alta dilema in alegerea tablei magnetice pe care o au cumparatorii este legata de aceste criterii de achizitie. Alegerea clasica pentru un birou simplu este tabla magnetica simpla cu o suprafata de scriere de diferite dimensiuni. In cazul in care utilizatorii au nevoie de un spatiu mai  mare, pot opta pentru o tabla magnetica triptica, ce are o suprafata de scris principala si doua panouri laterale, tripland suprafata de scris, insa rareori cumparatorii cer aceste modele.

In plus, cumparatorii isi pot indrepta atentia catre o tabla magnetica fixa, ideala pentru o sala de sedinte, mai ales daca nu este mutata din acel loc o perioad aindelungata. In cazul in care tabla magnetica este folosita ca si avizier, atunci va fi necesara o tabla magnetica mobila.

Potentiale probleme ce pot sa apara in cazul unei table magnetice

Tabla magnetica se poate deteriora destul de usor. Cele mai multe probleme apar datorita utilizarii sau manipularii necorespunzatoare. Asadar, utilizatorii trebuie sa fie atenti daca:

  • Tabla magnetica se zgarie

Tabla magnetica lacuita nu trebuie zgariata, nu trebuie stearsa cu un burete murdar, cu substante care afecteaza lacul, ci doar cu substante special create pentru aceste dispozitive, fara improvizatii.

  • Tabla magnetica se umfla

Este foarte posibil ca tabla magnetica sa se umfle, indeosebi suprafata alba, si sa capete un aspect valurit.

  • Tabla magnetica sa fie afectata de markerul permanent

Tabla magnetica poate fi afectata de markerul permanent. Este ideal ca utilizatorii sa foloseasca numai markere de tabla speciale care se gasesc in magazine.

Garantie si accesorii

Tabla magnetica are o garantie cuprinsa intre 2 si peste 10 ani. Garantia acopera numai defectele ce apar la suprafata de scriere.

In ceea ce p[riveste accesoriile, tabla magnetica va avea nevoie de un burete special de curatare, de spray-uri si servetele servetele speciale si nu in ultimul rand, de instrumentele folosite zilnic, markerele de diferite culori.

Material realizat impreuna cu Digital Metrics – Agentie Marketing Online