Cum iti ingrijesti unghiile?

Orice femeie care se respecta are intotdeauna o manichiura demna de invidiat. Cum prima impresie este cea mai importanta, trebuie sa ne asiguram ca lasam in urma o parere buna.

Actualmente, printre cele mai cautate metode de ingrijire a unghiilor se numara aplicarea unghiilor cu gel, sau a ojei semipermanente, fie ca strat protector, sau ca unghii false construite cu gelul unui gel de constructie. Sa vedem in continuare care unt avantajele, dar si deyavantajele aplicarii unghiilor cu gel.

Avantajele unghiilor cu gel

1. Rezistenta

Aplicarea unghiilor cu gel inseamna o rezistenta crescuta pe o perioada indelungata de aproximativ o luna de zile, timp in care va puteti ocupa de treburile casnice fara nicio problema. Daca pana acum unghiile dumneavoastra naturale va puneu bete in roate, ei bine, cele cu gel vin in ajutorul dumneavoastra si va ofera eleganta si rezistenta.

2. French de calitate

Cel putin o singura data fiecare femeie a visat sa aiba un fresh impecabil, fara sa se gandeasca la faptul ca ar putea oricand ca lacul de unghii sa sara de pe unghie. Cu gelurile pentru unghii, totul este mai usor, in asa fel incat va puteti bucura atat de un fresh perfect, cat si de o manichiura eleganta in orice moment

3. Unghii lungi

Unghiile lungi au fost visul oricarei femei intotdeauna, fie ca vorbim despre o lungime medie, sau una mare, cert este faptul ca unghiile cu gel va pot ajuta sa va indepliniti visul, adoptand forma care va place sau care va prinde cel mai bine.

4. Modele diverse

Numeroasele modele pe care le puteti face pe unghiile cu gel va ajuta sa iesiti mereu in evidenta. Fie ca optati pentru picturi, sau pentru abtibilduri, ori tatuaje facute in apa, cert este faptul ca va buteti bucura oricand de modele inedited si atragatoare.

5. Refacerea unghiilor

In cazul in care va confruntati cu un mic accident, iar unghia dumneavoastra s-a rupt, totul se rezolva cu usurinta, intrucat poate fi reconstruita cu ajutorul gelului de constructie.

Dezavantaje

Ca orice alt produs cosmetic, prezinta atat avantaje, cat si dezavantaje. Daca pana acum am vorbit despre avantajele numeroase ale unghiilor cu gel, sa vedem care sunt dezavantajele.

1. Pilirea unghiei

Unghia naturala este usor afectata de faptul ca trebuie pilita inainte de aplicarea gelului, pentru ca acesta sa adere perfect si sa arate implecabil. Procesul nu este intratat de daunator, insa unghiilor vor avea nevoie de un tratament, dupa indepartarea gelului.

2. Intretinerea unghiilor

Bineinteles ca unghiile cu gel presupun o intretinere constanta, iar aici intervine partea financiara. Intretinerea se face in general la 3 – 4 saptamani, in cazul in care vreti sa fie mereu impecabile. Diferenta dintre gel si unghia unaturala poate fi sesizata cu usurinta la baza unghiei, unde se va remarca diferenta de culoare. Daca nu este facuta intretinerea constant, unghiile se pot rupe din cauza lungimii.

Achizitionarea produselor pentru realizarea unghiilor cu gel poate fi facuta de pe site-ul oficial al magazinului online NailsUp sau CosmeticsEngros, unde va asteptam cu produse la preturi imbatabile.