Cum obtii tinuta perfecta de eveniment in cativa pasi simpli?

Un cocktail party, o aniversare sau chiar si simpla iesire in oras reprezinta cateva situatii in care se preteaza sa ne vestimentam in asa fel incat sa ne simtim cat mai confortabil dar si sa atragem privirile curioase ale celor din jur. In teorie insa, lucrurile sunt mai mereu simple, insa atunci cand suntem pusi in situatia de a alege tinuta ideala pentru un anumit eveniment, de cele mai multe ori, intregul proces se transforma intr-un real paradox pentru majoritatea dintre noi. Pentru a fi o prezenta incantatoare in cadrul oricarui eveniment insa, avem nevoie atat de produse vestimentare care sa ne deosebeasca de masa, dar si de o accesorizare de succes a acestora. Din feririce insa, in prezent avem posibilitatea de a descoperi game foarte largi de produse vestimentare si in cadrul magazinelor online, astfel ca putem spune ca avem intreaga moda la un simplu click distanta.

Alcatuirea cu succes a unei tinute de eveniment depinde intr-o foarte mare masura de modul in care se combina produsele vestimentare, de modul in care sunt accesorizate, insa in ecuatie trebuie sa includem si faptul ca este absolut esential sa se tina cont si de natura evenimentului. O tinuta foarte eleganta desi ne poate pune in valoare intr-o varietate de circumstante, aceasta nu reprezinta o alegere oportuna in orice imprejurare. Iata asadar cateva idei de produse vestimentare care te pot ajuta sa obtii o tinuta de eveniment spectaculoasa.

Rochia, un produs de baza pentru tinutele extravagante.

Exista numeroase alegeri pe care le poti face in materie de produse vestimentare atunci cand vorbim despre evenimente importante, insa rochia ramane unul dintre produsele de baza ale unei tinute impecabile avand in vedere ca aceasta reuseste cel mai bine sa ne puna silueta in valoare. In acest sens, este esential sa iti indrepti privirea inspre rochii pe care le gasim la https://www.eles.ro/rochii.html si pe care sa le poti inchega cat mai bine intr-o tinuta. Mare atentie la material(care este recomandat sa fie de calitate) si culoare (care trebuie sa se poata integra cat mai bine in cromatica de ansamblu a tinutei).

Incaltamintea – estetica sau confort?

De cele mai multe ori, atunci cand vorbim despre incaltaminte, gandul ne „fuge” in mod automat la disconfort, insa in realitate, lucrurile nu stau deloc asa. Mai exact, poti alege o pereche de pantofi cu toc eleganti, fara ca        acest lucru sa insemne ca vei fi condamnata sa stai toata nopatea pe scaun. Secretul este acela de a-ti indrepta atentia inspre o pereche de pantofi care sa aiba o lungime medie a tocului (8-10 cm). In acest fel, nu vei mai fi nevoita sa faci niciodata un compromis intre estetica si confort.

Geanta, accesoriul vedeta al oricarei tinute elegante.

In materie de accesorii pe care le poti alege pentru completarea unei tinute, geanta este fara indoiala unul dintre cele mai inspirate alegeri pe care le poti face pentru a-ti completa tinuta intr-un mod cat mai inedit. In cazul tinutelor foarte elegante, se preteaza sa alegi o geanta de tip plic, insa acest lucru nu reprezinta o regula, astfel ca poti alege un model de geanta care te reprezinta.