Cum poti sa te angajezi intr-un studio de videochat

Vrei sa te angajezi intr-un studio videochat, insa nu stii de unde sa incepi? Esti curioasa de ofertele jobului de model, dar descurajata de informatiile eronate de pe Internet? Un studio de videochat 100% legal iti ofera conditii excelente de munca si castiguri pe masura.

Vrei sa te angajezi intr-un studio videochat, insa nu stii de unde sa incepi? Esti curioasa de ofertele jobului de model, dar descurajata de informatiile eronate de pe Internet?
Un studio de videochat 100% legal iti ofera conditii excelente de munca si castiguri pe masura.

Vrei sa te angajezi intr-un studio videochat, insa nu stii de unde sa incepi? Esti curioasa de ofertele jobului de model, dar descurajata de informatiile eronate de pe Internet?

Videochat-ul este domeniul cu cea mai mare crestere in angajari, iar acest lucru se datoreaza, in principal, faptului ca te poate aduce cu un pas mai aproape de independenta financiara.

In ceea ce priveste procesul de angajare intr-un studio, exista mai multe aspecte care trebuie mentionate:

Te asiguri ca indeplinesti cerintele jobului

Varsta minima de 18 ani, cunostinte minime de limba engleza, un aspect fizic ingrijit si dorinta de a invata lucruri noi. Nu este nevoie sa ai un corp perfect, ci mai degraba o atitudine placuta si aptitudini pentru socializarea pe Internet.

Programeaza un interviu

Programeaza un interviu la studioul de videochat care crezi ca se incadreaza cel mai bine in preferintele tale. Poti face asta telefonic, prin e-mail, prin formularul sau chat-ul de pe site. Vei fi contactata in cel mai scurt timp de catre un reprezentant al studioului, care te va programa la o discutie referitoare la angajarea in videochat.

 

Cum te angajezi in studio

Dupa angajarea propriu-zisa, urmeaza cativa pasi decisivi in cariera oricarui model:

  • Alegerea site-urilor pe care vei lucra, conform stilului si personalitatii tale
  • Crearea profilului tau de model: imagine, conturi pe site-uri, nume in online
  • Sedinta foto initiala, pentru primele zile (dupa care, una mult mai detaliata)
  • Training initial, in care un trainer personal te va ajuta sa faci primii pasi in domeniu
  • Prima tura online, in care vei performa online si vei face bani
  • Primele zile online, in care descoperi nisa de membri la care tu „prinzi” cel mai bine
  • Sedinta foto detaliata, care sa te puna cu adevarat in valoare
  • Definirea profilului tau de model si training intensiv

Dolls Studio Bucuresti iti ofera oportunitatea de a lucra ca model de videochat adult sau non-adult, foarte aproape de Piata Unirii, intr-o locatie discreta, departe de ochii curiosilor, unde totul este luxuriant si pregatit pentru cariera ta de succes.

Ai posibilitatea de a opta pentru un contract ce presupune doar comision de 50%-80% din toate castigurile tale, cu plata fixa bilunara si training constant. Ai parte de bonusuri, premii stimulative si program flexibil structurat in doua ture, echipamente profesionale, suport tehnic 24/24 si camere individuale de lucru pentru o intimitate asigurata.

Pachetul atractiv de beneficii (600$-12.000$ lunar) iti faciliteaza accesul la independenta financiara si iti permite sa ai un stil de viata lipsit de griji.