Cum puteti cauta persoanele care aplica TVA, mai repede si mai eficient

Platforma de verificare a TVA

VerificareTVA.ro este un instrument ușor de utilizat care ajută la verificarea informațiilor despre TVA, rapid și eficient. Această platformă vă ajută să realizați verificările lunare / trimestriale prin diferite variante de acces: verificare punctuala, verificare în baza unor liste de coduri fiscale și prin validare automată, TVA API.

Toate aceste variante de acces oferă informații fiscale, în timp real, necesare la emiterea facturilor: dacă firma este plătitoare / neplătitoare de TVA, TVA la încasare / TVA la facturare și dacă aplică sau nu plata defalcată (SPLIT TVA).

În plus, platforma oferă informațiile fiscale indiferent dacă sursele oficiale sunt sau nu accesibile, deoarece păstrează un istoric cu ultimele date disponibile.

Validator TVA punctual

Această metodă de verificare se face încă din prima pagina a platformei VerificareTVA.ro. Se introduce codul fiscal al unei persoane juridice, iar rezultatul este furnizat instantaneu.

Verificare TVA în baza unor liste de coduri fiscale

Platforma de verificare TVA pune la dispoziție varianta de acces ușor de utilizat prin care se pot încarca liste cu sute de mii de coduri fiscale, pentru care se realizează verificarea și se oferă rezultatele. Listele de coduri fiscale pot fi în format .txt, iar după verificare se pot descărca atât în format .txt cât și .csv.

Verificare TVA API

Un serviciu suplimentar oferit de platforma de verificare a TVA este cel de integrare API în sistemul dumneavoastră informatic, verificarea codurilor fiscale realizându-se automat. TVA API ține cont de o cheie unică ce poate fi integrată în propriul sistem: CRM, software contabil, software de facturare etc. Furnizând informații fiscale în timp real, acesta este cel mai rapid serviciu la ora actuală.

Aceasta variantă de acces este disponibilă doar pentru abonații platformei și este ideală pentru cei care doresc automatizarea întregului proces.

Valorificare prin verificare

Vă puteți convinge de valoarea serviciului prin verificarea gratuită a codurilor fiscale. Toți vizitatorii pot verifica gratuit 10 persoane juridice pe zi, iar dacă sunt utilizatori înregistrați beneficiază de 250 căutări timp de două săptămâni.

Este timpul să vedem lucrurile la timpul prezent, chiar dacă ele există în viitor.