Ro-mamma.ro, cea mai complexa platforma pentru o sarcina reusita

Orice viitoare mamica trece prin fel de fel de trairi: fericire, implinire, curiozitate si de multe ori ingrijorare. Unul dintre lucrurile de care are nevoie o femeie care asteapta un copil, mai ales daca este nevoie de primul copil, este informatia.

Din fericire, prezentul ne aduce surse nenumarate de informare, motiv pentru care majoritatea mamelor stiu cum evolueaza sarcina pe saptamani, au bine stabilit planul pentru dezvoltarea si cresterea bebelusului si de cele mai multe ori, rezultatele sunt impresionante.

Pana la obtinerea unei informari corecte insa, trebuie aleasa o sursa cat mai buna, iar aceasta este o problema destul de mare. Exista destul de multe site-uri destinate bebelusilor, dar putine sunt cu adevarat complete. Ro-mamma.ro este unul dintre cele care asigura un volum complet de informatii, reusind sa insoteasca orice mama prin cele 3 trimestre de sarcina, sa ii raspunda intrebarilor cu ajutorul forumului si chiar sa ii dea sfaturi utile atunci cand vine vorba despre bebelusi si copii.

De ce ro-mamma.com pentru femeile care poarta o sarcina?

Exista cateva motive suficient de convingatoare pentru care ro-mamma.com ar trebui alespentru sursa de informare din timpul sarcinii si de dupa sarcina:

  • Este foarte bine structurat. Exista 5 sectiuni de informare, care vizeaza sarcina, nasterea si diversele perioade de dezvoltare din timpul copilariei. De asemenea, exista o sectiune dedicata exclusiv sanatatii celui mic.
  • Dispune de un forum de discutii. De cele mai multe ori, discutiile intre mamici se dovedesc a fi extrem de eficiente si linistitoare. Forumul aduce in acelasi loc  o multime de mamici care sunt preocupate de acelasi lucru: sanatatea copilului.
  • Ofera un calculator sarcina. Este unul dintre cele mai importante instrumente pe care le are la dispozitie o mama, care poate sa afle, aproximativ, care este cea mai buna zi pentru a-si concepe copilul si o multime de alte date referitoare la sarcina. Spre exemplu, cu ajutorul calculatorului,orice mamica poate afla data probabila de nastere a celui mic.
  • Este usor de folosit. In ciuda complexitatii de care da dovada atunci cand vine vorba despre informatii, ro-mamma este foarte usor de folosit, avand un meniu intuitiv si culori placute .

Sfaturi utile pentru viitoarele mamici

Intreaga perioada de sarcina este atat grea, cat si frumoasa. Unul dintre cele mai importante sfaturi este acela de a trata totul cat mai natural. Daca se respecta regulile de baza ale unei sarcini, care implica lipsa alcoolului, a tutunului si a exceselor, nu exista lucruri gresite.

Orice viitoare mamica, dar si orice proaspata mamica trebuie sa se rasfete cat mai mult, mai ales din punct de vedere culinar. Evident, fara excese, insa poftele trebuie sa fie intotdeauna  alimentate. De asemenea, hidratarea este esentiala, asadar, trebuie sa se gaseasca cate o sticluta de apa peste tot: in geanta, pe noptiera si in frigider.

Nu in ultimul rand, sfatul celor de la ro-mamma este legat de rabdare. Misiunea de a face si a creste un copil necesita doze insemnate de rabdare.