Cum sa apari la petrecerea de Halloween? Idei de costume pentru doamne și domnișoare

Halloween-ul a început să fie și în România ocazia perfectă pentru o petrecere cu tematică, astfel că tot mai multe companii organizează acest tip de evenimente. Dacă ai un party alături de colegi sau pur și simplu petreci cu prietenii într-o locație, costumul spectaculos nu trebuie să-ți lipsească. Sărbătoare a americanilor la bază, Halloween înseamnă imaginație și spirit creativ atunci când vine vorba de felul în care te costumezi. Înainte să decizi cu ce te îmbraci, gândește-te că principalul scop al petrecerii este distracția, iar dacă vrei să te faci remarcată cu un costum inedit, atunci îți oferim câteva idei în acest sens. 

Ținute sexy de Halloween

Cele mai multe doamne și domnișoare aleg să meargă pe varianta sexy, astfel că aleg costume de Halloween pentru femei care înfățișează dansatoare de cabaret, îngeri, demoni ori personaje celebre, precum Marilyn Monroe, Catwoman sau Cruela. Acest tip de costume sunt confecționate în general din latex și pun în valoare formele feminine. O ținută mulată sigur te va scoate în evidență, însă este important să fii și originală. Caută să adaugi ceva inedit. Găsești cele mai creative costume pe fabricademagie.ro. Nu uita de atitudine, care trebuie să fie în tandem cu personajul ales.

Ținute haioase de Halloween

Dacă sex-appealul nu e punctul tău forte și preferi mai degrabă o ținută confortabilă, lejeră și care să smulgă zâmbete, atunci alege un costum haios de ghicitoare, babă, mim sau chiar clovn. Desigur, nu vei inspira teamă, însă la o astfel de petrecere e nevoie și de bună dispoziție și cu siguranța alegerea ta va fi apreciată de cei din jur.

Ținute “mega scary” de Halloween

Tema petrecerii și a sărbătorii de proveniență americană este frica, astfel că cele mai des întâlnite costume sunt înfricoșătoare. De la zombie, la sânge și oameni morți, aceste măști sunt cele mai populare. Nici personajele celebre din filme precum Hannibal, papușa Chucky sau Ghostface nu sunt de neglijat. În orice ai alege să te deghizezi, nu uita că trebuie să te reprezinte.

 

Picturi înfricoșătoare pe piele sau pe față

Ca să eviți situația în care altcineva ar putea apărea la petrecerea de Halloween cu același costum ca tine, apelează la picturi. Prietena ta care se pricepe la machiaj sau chiar tu ați putea realiza desene pe piele, cu ajutorul machiajului. Vânătăi, sânge, tăieturi sau orice se încadrează în tema petrecerii poate aduce un plus de originalitate costumației tale.

Cel mai important atunci când mergi la petrecerea de Halloween este să te distrezi, așa că nu uita să-ți adaptezi atitudinea cu look-ul și să alegi în funcție de ceea ce te reprezintă.