Oferta pentru implant dentar in Bucuresti de nerefuzat

Elveto Dent, cabinet stomatologic in sectorul 2,  isi intampina clientii intr-o atmosfera calda si primitoare, menita sa linisteasca orice pacient anxios. Indiferent ca ajung la cabinet pentru ca isi doresc sa beneficieze de un implant dentar in Bucuresti sau pentru ca durerile induse de o carie nu suporta amanarea unui tratament avizat, toti pacientii se vor afla in atentia personalului bine pregatit si vor beneficia de servicii de calitate.

Pentru medici si asistente este absolut necesar ca pacientii sa se simta confortabil fizic si psihic, pentru ca doar asa rezultatele vor fi cele urmarite. Teama de stomatolog nu-si gaseste locul intr-un cabinet stomatologic in care pacientul este prioritar.

CabinetStomatologicSector2.ro este alegerea prioritara nu doar a pacientilor care locuiesc in aceasta zona a Bucurestiului, ci si a tuturor celor care urmaresc sa li se ofere un act medical de calitate si conditii avantajoase de plata. In aceasta idee, in clinica, lucrarile si interventiile chirugicale pot fi platite in rate, se utilizeaza echipament inovativ de ultima generatie, iar pentru tratamentele efectuate se ofera garantie pe termen lung. Niciun aspect nu este lasat la voia intamplarii pentru ca starea de bine a pacientilor conteaza.

Managementul clinicii stomatologice a gandit politica de preturi in beneficiul pacientilor, indiferent de tipul interventiei. Cateva exemple pot sutine acest aspect:

Oferta pentru implant dentar

Cu un pret accesibilde 1700 Lei, implantul dentar poate fi platit chiar si in rate. In suma achitata, pacientul beneficiaza inclusiv de consultatia initiala, de intocmirea planului de tratament, anestezia sub care se lucreaza in timpul interventiei, incizia necesar de efectuat, inserarea implantului si a surubului de acoperire si, nu in ultimul rand, sutura. Toate acestea intr-o prima etapa a aplicarii tratamentului.

Osteointegrarea dureaza de la 3 la 6 luni, urmand sa se aplice bontul si coroana ceramica. Vestea buna este ca inclusiv aceasta etapa intra in costul mentionat anterior -1700 lei. Mai mult, in timpul interventiei se lucreaza cu aparatura de ultima generatie, iar garantia lucrarii efectuate este indelungata.

Oferta pentru aparat dentar

O alta oferta in mod special conceputa pentru accesibilitatea mai multor persoane este aceea pentru aparat dentar. De fapt, este vorba despre oferte pentru mai multe tipuri de aparate ortodontice:

  • aparat dentar fix – 990 lei pentru aceasta luna, redus de la 2000 lei;
  • aparat ceramic – 1490 lei pentru aceasta luna, redus de la 2500 lei;
  • aparat safir – 1990 lei pentru aceasta luna, redus de la 3200 lei;
  • aparat mobil pentru copii – 700 lei/ arcada.

 Dincolo de faptul ca oferta este de nerefuzat in ceea ce priveste preturile, pacientii care nu dispun nici de aceste sume pot sa plateasca in rate. La toate preturile mentionate anterior se mai adauga 50 de lei, pentru consultatie, si inca 80 de lei, model studiu.

Ofertele cabinetului stomatologic din sectorul 2, Bucuresti, se adreseaza tuturor pacientilor, indiferent de faptul ca locuiesc in capitala sau vin special aici pentru a beneficia de tratamentul de care au nevoie.