Cum să devii un model videochat – trucuri și sfaturi

Te-ai săturat de jobul de babysitter și de trezitul foarte dimineață? Există un alt loc de muncă, mult mai bine plătit, un job care îți permite să lucrezi în ritmul tău. Meseria de model videochat atrage din ce în ce mai multe doamne și domnișoare, de toate vârstele. Însă, la început de drum, te-ai putea simți puțin pierdută. Cum poți câștiga din această meserie? Cum să începi? Cine poate practica această meserie? Răspundem la toate aceste întrebări în cele ce urmează.

Ce presupune meseria de model videochat?

Un model videochat sau camgirl este o femeie care acceptă să se expuna pe internet, într-un mod sexual și explicit sau nu, cu ajutorul unui studio chat, pentru a câștiga bani. Nu devii model videochat dezbrăcându-te în fața camerei pe Skype. Este nevoie de infrastructură, de un sistem de plată, de publicitate și de o clientelă gata să ofere diverse sume bani pentru respectivul model de videochat. Din fericire, nu ești singură în această căutare deoarece există studiouri de chat care îti oferă indrumare si susținere financiară, acționând pe post de intermediari între camgirl și spectatori. Unul dintre cele mai importante studiouri din România este LCM CENTER, care îti oferă un program de training flexibil cu o durată între 4 și 7 zile pentru a stabili dacă job-ul de model videochat este potrivit pentru tine.

Cum să devii un model videochat priceput?

Model videochat este o profesie care îți poate aduce în cont minim câteva sute de euro in prima etapă, apoi sumele cresc la câteva mii într-o singură lună. Și asta, fără să fii nevoită să ieși din casă sau să te trezești la ore imposibile dimineața, sau dacă îți face plăcere să ai colege poți merge la studio. Dacă ești o tânără cu imaginație bogată, creativă, dacă ai încredere în propriile forțe atunci cu siguranță vei avea succes în acest domeniu.

Întâi și întâi va trebui să iei legătura cu studio-ul LCM CENTER. Echipa de acolo te va ajuta să îți cauți un pseudonim potrivit dacă nu vrei să îți dezvălui identitatea reală. Alegeți împreună poze de calitate, care să te pună în valoare, încarcă câteva clipuri video care să incite potențialii spectatori. Scrieți împreună un text de introducere interesant, cald. Pe scurt, completează-ți cu grijă pagina de profil pentru a atrage clienți înstăriți.

Scena este în egală măsură un element care îți va crește popularitatea și, implicit, veniturile. Cere ajutor pentru a alege o lumină care reflectă stilul pe care vrei să îl adopți. Pune-te în valoare cât mai mult cu putință. Alege un loc în care să nu fii deranjată sau mergi la studio.

Cu puține eforturi din partea ta, vei deveni un model videochat de succes și astfel nu vei mai întâmpina dificultăți cu banii și cu greutățile zilnice.