Cum să fii o mireasă parfumată grozav cu un cod reducere Notino

Ca regulă generală, alegerea unui parfum nu este niciodată banală. În fiecare zi, vă permite să vă afirmați personalitatea puțin mai mult și să vă completați în mod ideal îmbrăcămintea. Profitați de oferta unui cod de reducere Notino și achiziționați un parfum pe măsura unei zile perfecte!

Această alegere este cu atât mai importantă când vine vorba de alegerea parfumului pe care vrei să îl porți în ziua nunții tale. La fel de mult camemoria vizuală, memoria olfactivă este la fel de puternică. Parfumul pe care îl vei alege pentru ziua nunții îți va permite să-ți amintești oftând melancolic de această zi specială. Alegerea acestui parfum poate lua mai multe forme simbolice și va deveni apoi detaliul care va veni să-ti împlinească ziua!

Un parfum care să-ți completeze ținuta

Parfumul purtat de mireasă adaugă o notă olfactivă alegerii unei ținute elegante, clasice sau moderne, discrete sau exuberante. Este deosebit de important pentru viitoarea mireasă: este accesoriul care se va potrivi cu rochia pe care a ales-o cu grijă și de care s-a îndrăgostit la prima vedere.

Pentru alegerea parfumului din ziua Z, anumite criterii vă vor putea ajuta.

În primul rând nimic nu te obligă să îți schimbi parfumul special pentru nunta ta. Poate preferi să păstrezi semnătura olfactivă cu care ești obișnuită și care te va liniști când vei semna actul la starea civilă!

Cu toate acestea, poate dorești să faci impresie în această zi specială și să îndrăznești să porți un parfum diferit de cel din viața de zi cu zi. Poate deveni simbolul începutului unei noi vieți în doi!

Pentru domn, alegerea parfumului său va fi la fel de importantă: un atu seducător, parfumul poate atrage atenția oaspeților și poate atinge inima persoanei dragi.

Un parfum conform sezonului nunților cu un cod reducere notino influencer

Ziua nunții poate avea și rolul ei de jucat: probabil că nu vei purta aceleași note indiferent de anotimp. Într-adevăr, dacă te hotărăști să te căsătoreșți vara, alegerea parfumului tău va fi foarte diferită față de o nuntă de iarnă.

Pentru vară, îndrăznește notele fructate asociate aromelor florale. Ideal pentru a reaminti de liniile clasice ale rochiei tale și de zilele însorite. Alegerea notelor de citrice, ar putea fi și ea o alegere foarte bună.

Pentru o nuntă toamna sau iarna, este mai potrivit să alegeți parfumuri cu note mai puternice. Pentru ea, un parfum cu o aromă orientală va fi perfectă, pentru el, ceva din familia lemnoasă care se va potrivi sezonului. Atât pentru mirele tău, cât și pentru ține, poți alege din selecția de pe site și să economisești cu un cod reducere notino.

Femeile sensibile pot apela la un parfum cu note de vârf florale, completate de note de inimi de vanilie. Pentru un parfum mai fermecător, optează în schimb pentru un parfum cu mai mult chihlimbar sau chiar note moscate sau orientale.

În cele din urmă, dacă dorești, poți alege să apelezi la parfumurile clasice și foarte cunoscute la nivel mondial. Reține că unele mărci importante au printre gamele lor parfumuri special create pentru mirese.