Cum sa igienizezi in siguranta lucrurile dupa transportul in noua locuinta

Se spune ca cel putin o data in viata, o persoana se muta dintr-o locuinta in alta sau isi schimba sediul companiei de una sau mai multe ori. Procesul in sine de mutari mobila, obiecte personale si intreaga recuzita este unul anevoios, stresant si care ocupa foarte mult timp, insa, atunci cand situatia o impune, este necesar.

Pentru a scapa de stresul si caratul obiectelor grele, daca locuiesti in capitala, poti contacta cu incredere o companie de transport mobila Bucuresti sau transport mobila Ilfov.

Dupa mutare si transport mobila insa, incepe un nou proces de aranjare a lucrurilor, de ordonarea lor si de curatarea si dezinfectarea pentru noua locuinta sau birou. Indiferent ca este sezonul virozelor si a gripei sau nu, procesul de dezinfectie trebuie realizat.

Insa dezinfectarea obiectelor de mobilier si produse electrocasnice are loc foarte simplu, prin utilizarea de servetele si spray-uri dezinfectante. Insa calculatoarele, smart-tv-urile, imprimantele si alte device-uri sensibile au nevoie de curatare si dezinfectare deosebit de atenta.

Cum sa cureti dispozitivele electronice

Nu pulveriza direct pe ecran solutia de sters, ci pulverizeaz-o pe carpa. Foloseste o carpa potrivita, moale, fara scame. De ce? Pentru ca solutiile de curatare sunt pe baza de apa, iar apa este conductor de electricitate, deci un pericol pentru electronice.

In plus, orice lichid ajunge pe suprafetele electronice poate cauza scurtcircuituri electrice, provocand deteriorarea ecranului sau a dispozitivului. Se recomanda folosirea unor solutii de curatare si dezinfectare pe baza de alcool, deoarece alcoolul este neconductiv si mult mai eficient decat alti detergenti.

Cum sa cureti aparatele electrocasnice

Aparatele electrocasnice se curata cu solutii specifice de dezinfectare, cu burete sau o carpa moale, fara sa existe riscul de a zgaria suprafetele. Pe masura ce sunt dezambalate, curatate si dezinfectate, se pot aseza la locul in care vor ramane in noua locatie.

Atunci cand folosesti produse de curatenie si dezinfectare, foloseste intotdeauna manusi de protectie si masca pentru a nu inhala produsele chimice.