Cum să încarci cartela Vodafone mai simplu ca niciodată

 

Cartela Vodafone îţi oferă opţiuni nelimitate şi servicii unice. Nu trebuie să închei un contract pentru furnizarea serviciilor de telefonie sau date şi nu eşti constrâns de o perioadă de derulare a contractului. În plus, compania britanică a eliminat şi principalul neajuns al telefoanelor pe cartelă: acum poţi vorbi sau accesa paginile şi aplicaţiile de internet chiar şi când rămâi fără credit. În termen de 7 zile poţi reîncărca şi te bucuri de toate beneficiile extraopţiunii alese. Iată cele mai simple metode pentru reîncărcare cartela Vodafone.

Din aplicaţia dedicată

Aplicaţia MyVodafone, disponibilă gratuit în Play Store şi App Store, este una dintre cele mai simple metode de reîncărcare rapidă. Descarci aplicaţia, îţi faci cont şi accesezi butonul Reîncarcă. Plăteşti cu cardul, ale cărui date le poţi salva pentru a câştiga timp la următoarele operaţiuni similare. În câteva minute, după confirmarea plăţii, creditul este confirmat şi îţi poţi prelungi extraopţiunile preferate.

Direct de pe site

Reîncărcarea cartelei este la fel de simplă şi pe site-ul companiei Vodafone. Nici măcar nu trebuie să ai cont de client. Introduci numărul pe care doreşti să-l alimentezi, adresa de mail unde vrei să-ţi fie trimisă chitanţa şi alegi suma cu care încarci.

Online

Datorită numărului mare de utilizatori de cartele Pre Pay s-au dezvoltat numeroase site-uri de specialitate care oferă servicii de reîncărcare instant, fără comisioane. Este suficient să scrii în motorul tău de căutare „reîncărcare cartela Vodafone” şi printr-o simplă apăsare de buton vei avea o mulţime de opţiuni. Plăteşti cu cardul şi îndată după confirmarea plăţii vei primi un mesaj pe numărul respectiv cu privire la valoarea noului credit.

Transfer credit

Reîncărcarea cartelei este posibilă şi prin transfer de credit de la un utilizator la altul. Poţi transfera 1, 3 sau 6 euro credit prin accesarea gratuită a meniului *100# sau prin apel la *222, secţiunile dedicate serviciilor la cartelă. Serviciul este disponibil atât în ţară cât şi în roaming, atât pentru numărul donator, cât şi pentru clientul care primeşte. Un serviciu similar este disponibil şi din codul de client al unui abonat. Dacă ai un abonament Vodafone şi doreşti să încarci o cartelă, o poţi face folosind un card bancar sau având posibilitatea plăţii contravalorii în cadrul următoarei facturi emise.

Plată în numerar

Pe lângă opţiunile electronice de mai sus, disponibile pentru plăţi efectuate online, poţi încărca o cartelă Vodafone şi plătind cash. În primul rând, serviciul este disponibil în magazinele companiei. Te adresezi unui consultant, comunici numărul şi valoarea de încărcat şi ai variante de plată cu cardul sau numerar. Tot numerar poţi achita şi la automatele de plată, disponibile în diferite locaţii din mediul urban şi rural. Le recunoşti uşor, deoarece sunt personalizate cu imaginile marilor furnizori de servicii de telefonie mobilă. Fiecare are un rând dedicat, cu butoane specifice valorii în euro. Achiţi numerar, aparatul eliberează şi rest în anumite limite şi ţi se eliberează în schimb o chitanţă cu un cod de reîncărcare. Acel cod îl introduci în telefon respectând indicaţiile de pe chitanţă şi confirmarea noului credit vine în câteva minute. La fel de simplă este şi reîncărcarea cu ajutorul cartelei răzuibile pe care o găseşti la chioşcurile de ziare şi în magazine, în special la casele de marcat. Posibilităţile de plată sunt numerar sau cu cardul, acolo unde există POS.

Reîncărcarea cartelei Vodafone este mai simplă ca niciodată. Poţi cumpăra credit direct din magazin, cu plata online sau numerar, direct de la furnizorul de servicii sau de la un partener.