Cum să integrezi cizmele şi bocancii în ţinute de vară

Vara înseamnă distracţie şi evenimente. În ultimii ani festivalurile au fost la mare căutare fiind tipul de activitate preferată de tineri atunci când îşi doresc momente de relaxare şi distracţie la cote maxime. Festivalurile implică şi respectarea unei ţinute, care trebuie să fie mai diferită de ceea ce porţi în mod obişnuit. Aici intervin şi articolele de încălţăminte ce sunt purtate în mod normal în sezonul rece, adică cizmele şi bocancii. 

Iată cum poţi să creezi ţinute cool de vară cu cizmele şi bocancii din garderobă:

Combinaţia cu rochie

Aceasta este una dintre cele mai simple soluţii pentru construirea unei ţinute cool de vară pentru festival şi nu numai. Alege o rochie boemă, lungă, midi sau scurtă – esenţial e să fie vaporoasă şi să te simţi comod în ea. Poţi să pui nişte cizme sau bocanci şi ai o ţinută cool, ieşită din normal, fără să depui prea mult efort. Dacă vrei să ai un look complet adaugă şi nişte accesorii suplimentare pentru a crea un efect vizual mai puternic. O curea masivă cu elemente decorative metalice sau mai multe lanţuri suprapuse pot fi piese lipsă ce vor completa ţinuta şi o vor face să aibă acel ceva special.

Ţinuta inspirată din stilul cowboy

A doua sugestie numai bună pentru vară şi festivaluri este ţinuta inspirată din stilul cowboy, respectiv filmele western. Aceasta poate fi o variantă la fel de cool şi actuală, în care să te simţi extrem de bine, feminină şi sexy. Ia o pereche de pantaloni scurţi de blugi, o cămaşă simplă sau în carouri, o festă cu franjuri, nişte cizme de damă în stil cowboy şi o pălărie şi ai o ţinută perfectă pentru zilele toride de vară când vrei să petreci alături de prieteni şi cei dragi. Este o variantă de ţinută ce poate fi purtată de oricine, fiind foarte comodă şi versatilă cu orice formă a corpului. Pentru mai multe modele interesante de încălţăminte de damă, poţi intra pe Modlet.ro, unde vei găsi variante speciale, demne de ţinute de festival. 

Bocanci cu haine sport

A treia sugestie este una şi mai comodă decât cele anterioare, mai exact combinaţia dintre bocanci şi haine sport. Nişte pantaloni de tipul biker shorts şi un tricou oversized alături de o pereche de bocanci pot fi combinaţia ideală pentru un look lejer de festival sau petrecere. Poţi alege chiar o salopetă scurtă sport mutată dacă vrei să creezi un look sexy, pe care poţi să o accesorizezi cu geacă cool de blugi foarte largă. 

Ideea cu ţinutele de festival este să îţi laşi imaginaţia să îşi facă treaba şi să alegi stilul care ţi se potriveşte cel mai bine şi în care te simţi cel mai confortabil. Încearcă să pui accentul pe confort pentru că dacă nu o să te simţi bine în ceea ce porţi nu o să te poţi simţi la fel de în largul tău, iar asta îţi poate strica cheful de distracţie. Nu uita că poţi combina încălţămintea de iarnă cu piese de vară oricum vrei pentru a obţine cele fresh ţinute. 

Sursă foto: pexels.com