Cum să introduci fusta în toate ţinutele tale

Fusta reprezintă o piesă vestimentară care scoate în evidenţă feminitatea şi permite crearea unora dintre cele mai originale şi interesante ţinute, de la cele office şi casual, până la cele elegante şi de ocazie. Este potrivită oricărei etape de vârstă şi reprezintă simbolul feminităţii. Deşi pare că pierde teren în faţa atât de comozilor şi practicilor pantaloni, fusta nu trebuie să lipsească din garderoba ta, indiferent de anotimp.

Ţinute casual, pline de stil

Îţi place să ieşi în evidenţă prin vestimentaţie, atunci nu ezita să porţi o fusta plisata lungă cu un top, alături de o încălţăminte sport. Deşi pare nepotrivit, combinaţia effortless, dintre delicateţea fustei şi textura topului vor crea o imagine în trend, tinerească şi confortabilă. Alege să porţi o fustă plisată mini cu o jachetă scurtă, adaugă accesorii îndrăzneţe şi fii gata să mergi în club. Fusta plisată, caracterizată prin amploarea croielii şi a materialelor folosite, este potrivită oricărei siluete, punctând discret aerul feminin. Fie că adopţi variata scurtă, fie că abordezi modele mai scurte, acest tip de fustă se va dovedi întotdeauna o alegere foarte inspirată. DreamFashion te aşteaptă cu o gamă foarte largă de modele, dându-ţi posibilitatea de a alege  fusta preferată, la un preţ foarte mic.

Ţinutele de zi, potrivite oricărui context

Fie că mergi la birou, fie că te pregăteşti să mergi la o sesiune de cumpărături, fusta pantalon reprezintă o alegere foarte interesantă. Croiala specifică şi design-ul original, transformă fusta în piesa vestimentară potrivită activităţilor de peste zi, oferind confort şi libertate de mişcare. O poţi purta atât cu încălţăminte elegantă, cât şi cu variate sport, combinând-o cu bluze simple din bumbac sau cu o cămaşă. Modelele scurte  sau cele cu imprimeuri sunt ideale pentru ieşirile în oraş sau pentru ţinutele de plajă, purtate în ţinute puternic accesorizate şi personalizate. Pentru o ţinută office, poţi alege fusta pantalon lungă, în tonuri neutre,  purtând-o cu o bluză uni, un pulover simplu sau cu un sacou.

Accesoriile în ţinutele feminine

Indiferent de piesele vestimentare care sunt incluse în ţinuta ta, este foarte important să îţi punctezi tendinţele şi stilul purtând accesorii îndrăzneţe şi moderne. DreamFashion te aşteaptă cu o gamă foarte variată de accesorii, de la şaluri, curele şi mănuşi, până la genţi, umbrele şi încălţăminte. Dacă produsul comandat nu se încadrează preferinţelor tale, îl poţi returna cu uşurinţă şi te poţi îndrepta către altă ofertă, preţurile puse la dispoziţie fiind extrem de accesibile şi potrivite oricui.