Cum să-ți accesorizezi rochia de botez

Prietenii apropiați sau rudele tale au început să aibă copii și ești din ce în ce mai des invitată la petreceri de botez? În acest caz, este important să acorzi atenție ținutei tale, mai ales dacă evenimentul se desfășoară într-o locație exclusivistă. Atât alegerea rochiei, cât și accesorizarea reprezintă o provocare, însă, dacă ții cont de unele lucruri, îți va fi mult mai ușor să găsești piesele vestimentare în care să te simți frumoasă și care vor atrage, cu siguranță, priviri admirative asupra ta.

Cum alegi rochie perfectă pentru un botez

Indiferent că îți plac rochiile extravagante, strălucitoare, de seară, lungi, scurte, simple sau colorate îndrăzneț, din fericire, gama de rochii de botez este ofertantă, lucru care îți permite să-ți alegi modelul preferat.

Ține cont de faptul că ținuta de botez trebuie să fie elegantă și feminină. Nu uita că, în general, astfel de petreceri au loc în timpul zilei – de aceea, este esențial să ai o apariție echilibrată, pentru că nu este recomandat să fii extrem de elegantă, ca atunci când mergi la o nuntă.

Feminine, elegante și delicate, dar nu extravagante – iată care sunt punctele esențiale ale unui outfit perfect pentru astfel de evenimente. Rochiile de botez trebuie să aibă o lungime medie, oferindu-ți un aer atrăgător, dar păstrând în același timp decența și simplitatea. Poartă culori vesele sau neutre și alege întotdeauna modele care să-ți pună silueta în valoare. Dacă încă nu știi care este acel model potrivit, aruncă o privire pe rochiile de botez la DyFashion: cum gama este diversificată, sunt șanse mari să găsești un model care să fie pe placul tău.

Rochia de botez cu imprimeu floral

Rochiile cu imprimeu floral, delicate și elegante, reprezintă una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face atunci când participi la un botez.

Accesoriile potrivite acestui tip de ținută au la bază un singur cuvânt: simplitatea. Sandalele cu șireturi și toc mediu sunt perfecte, ele reușind să îmbine eleganța și confortul mult visat. În privința bijuteriilor, este recomandat să optezi pentru piese mici și fine, precum o pereche de cercei și un lănțișor.

Părul liber, lăsat să cadă romantic pe spate, întregește ideea de libertate a outfitului. În ceea ce privește machiajul, este indicat să folosești culori cuminți, neutre, adecvate acestui tip de eveniment.

Îmbracă-te în alb

Albul exprimă puritate și bucurie, ceea ce îl transformă într-o alegere potrivită pentru un botez. Poți opta, așadar, pentru o rochie din dantelă albă, cu un croi asemenea celui din anii ‘50. Nu uita că sandalele nude completează o astfel de ținută, spre deosebire de cele albe, care ar încărca-o. De asemenea, optează pentru bijuterii din argint: o pereche de cercei, un colier și o brățară, toate simple, sunt perfecte. 

Delicatețe, feminitate, simplitate și bun-gust: asigură-te că atât outfitul tău, cât și accesoriile pe care le alegi întrunesc toate aceste calități și, astfel, vei fi pur și simplu ravisantă în ziua evenimentului.