Cum să-ți protejezi baia de inundațiile accidentale

Inundațiile accidentale sunt o reală problemă. Durerile de cap la fel. Dacă ai trecut prin așa ceva, cu siguranță, prima dată nu te-ai gândit la faptul că trebuie să înlocuiești gresia ridicată din baia ta, ci la cum să găsești cea mai potrivită soluție pentru a-i repara tavanul vecinului. Cu siguranță te-ai stresat gândindu-te la cât de supărat trebuie să fie vecinul din cauza petelor care i-au apărut pe tavanul din baie.

Această problemă are însă o soluție. Pentru a-ți proteja propria baie și a evita durerea de cap, stresul și supărarea vecinului, te sfătuim să aplici o hidroizolație înainte de a pune gresia.

Hidroizolația se aplică pe șapă, cel mai bine pe toată suprafața pardoselii, fie în zona care este cea mai expusă la contactul cu apa (căzi, cabine de duș).

O asfel de hidroizolație este PENOSIL Premium AquaBrakeFiber. Un mare avantaj al acestui produs este faptul că poate fi aplicat de oricine. Îl poți aplica cu ajutorul unei pensule.

Hidroizolația PENOSIL Premium AquaBrakeFiber este un compus cu armătură de fibre, gata de utilizat. Nu trebuie diluat. Poate fi folosit pentruhidroizolare sub plăcile ceramice în băi, cabine de duş, saune şi alte puncte sanitare. Substraturile adecvate sunt suprafeţele din beton, cărămidă şi ghips, plăci din ghips, plăci de construcţii aplicate în zone cu umezeală şi foi de furnir rezistente la apa substratului podelelor şi pereţilor camerelor cu umezeală.

Produsul este pe bază de apă, nu conține solvenți și indică întărirea la schimbarea culorii. Se aplică ușor și convenabil cu o rolăde vopsea/trafalet sau pensulă. Pentru a-l aplica cu bandă în colțurile camerei și în jurul deschizăturilor din podea, este bine să folosești o mistrie de chit.

Înainte de aplicare trebuie curățată suprafața de praf, particule libere, grăsime și orice altceva care ar putea împiedica aderența compusului de impermeabilizare. Apoi, folosind o pensulă, o perie de curățat sau o rolă de vopsea/trafalet, aplici PENOSIL Premium AquaBrake Fiber pe suprafața curată și uscată, în două straturi.

Aplici prima mână, iar cea de-a două mână o aplici în straturi perpendiculare pe prima. În colțuri și unde există scurgeri este indicat să atașezi o bandă de plasă de cel puțin 20cm, cum ar fi PENOSIL Premium AquaBrake Fabric. Aceeastă bandă va asigura o protecție suplimentară.

PENOSIL Premium AquaBrake Fiber este o soluție la care apelează mereu dezvoltatorii de blocuri noi, hoteluri sau centre spa. Orice constructor care își dorește să facă o lucrare impecabilă folosește acest produs, frecvent.

În plus, Penosil AquaBrake Fiber este un produs cu care se poate realiza cu mare ușurință o lucrare de hidroizolare, cu costuri minime. Rezultatul este unul ce depășește așteptările. Cu ajutorul său se evită problemele pe care inundațiile accidentale le pot cauza.

Protejează-ți baia de inundațiile accidentale cu PENOSIL Premium AquaBrake Fiber! Alege să te bucuri mereu de o locuință curată și uscată!

Produsul se gaseste in reteaua Praktiker si in magazine de materiale de constructii din toata tara precum si in magzine online (penosil.ro, Emag). Detalii si la numerele de contact ale Penosil SRL.