Cum să transporţi în siguranță câinele de companie

Vacanţă poate fi o adevărată provocare dacă vrei să iei alături prietenul necuvântător. Îţi doreşti ca şi acesta să beneficieze de o călătorie confortabilă, dar totodată să fie în siguranță.

Fie că vorbim de transport cu avionul sau cu maşina personală,  este important să se ia toate măsurile pentru a asigura bunăstarea patrupedului. În rândurile următoare vom discuta despre soluții de transport optime pentru astfel de situații.

Geanta de transport – opţiune care merita atenţia

geantă transport câini este soluţia potrivită pentru cei ce doresc ca prietenii patrupezi să beneficieze de confort maxim în vacanţă. Aceasta poate fi utilizată pentru călătoriile cu vehiculele personale, asigurând micuţului prieten necuvântător un ambient relaxant, potrivit pentru drumuri lungi.

Geanta de transport pentru câini este şi soluţia ideală pentru plimbări lungi şi drumeţii. Cei ce doresc să ia în aventuri inedite micile animăluţe pot opta pentru aceste alternative eficiente, ce pot fi pe utilizate când micul companion este obosit, dar şi pentru puiuţii care nu fac față la plimbări lungi.

Geanta de transport este şi soluţia pentru momentele când se dorește realizarea plimbărilor în aglomerări urbane sau în zone frecventate de copii. Trebuie să recunoaştem că cei mici sunt tentați să atingă şi să mângâie orice căţeluşii, însă astfel de comportamente pot produce micilor prieteni teamă şi disconfort. O geantă  de transport este varianta care protejează micul patruped în astfel de situaţii.

Cuşca pentru transport animale – eficientă pentru avion şi transport cu vehiculul personal

Dacă vorbim de drumuri lungi realizate cu avionul, autocarul sau vehiculul personal, cuşca de transport pentru căţei este cea mai bună variantă. Astfel de echipamente asigură confort maxim amicului necuvântător, şi totodată crește siguranța pe durata călătoriei.

Atât genţile de transport cât şi cutiile de călătorie sunt echipamente specializate, disponibile în diferite dimensiuni, culori, cu texturi diferite. Sunt soluţii eficiente când vorbim de căţei de talie mică şi medie, însă sunt potrivite şi pentru puiuţii de talie mare, care încă nu au început sesiunile de dresaj.

Sursa de imagine:
Javier Brosch / Shutterstock.com