Tendinte in Inelul de Logodna – Tiffany de Romania

– Un amic din Statele Unite ale Americii imi zice „nu ai auzit ca exista Tiffany de Romania? Aici la noi este cunoscuta compania voastra de bijuterii din Romania ca fiind una de excelenta in materie dar cu pret mai bun” Eu mirat, il intreb daca a baut ceva..? Se pare ca nu, chiar exista o companie din Bucuresti ce produce bijuterii, cu specializare pe inelul de logodna.

– Aceasta companie de bijuterii romaneasca, situata in Bucuresti, specializata in inele de logodna personalizate cu pietre pretioase cat si in verighete la comanda in aur si platina se numeste        Adam & Eve DIAMONDS – Custom High Jewelry.  

– Activeaza pe piata de ceva vreme. Se bucura de o mare simpatie in Bucuresti, are recenzii deosebit de frumoase scrise pe google din partea clientilor lor.  Ceea ce pot spune este ca ma bucura sa vad ca exista si in Romania o companie de renume, serioasa si de incredere, ce ofera clientilor ei produse de calitate si foarte frumoase.

– De multe ori am cunoscut oameni, chiar prieteni apropiati, ce isi iubesc partenerele si isi doreau a le cere de sotie prin celebrul gest de oferire al unui inel de logodna si au avut dificultati in a gasi un inel de logodna calitativ, frumos si la pret bun. Se pare ca pentru Bucuresti si Romania aceasta problema a gasit rezolvare prin aceasta Casa de Comenzi Bijuterii Personalizate, ce ofera bijuterii, inele de logoda de o calitate exceptionala, oferind chiar si o Garantie de 50 Ani. Am aflat ca este o companie 100% Romaneasca, am zis UAU, incredibil. Lucreaza cu cei mai buni bijutieri din Romania in parteneriat cu 2 ateliere, unde absolut totul se lucreaza manual. Al doilea UAU.

Bijuteriile lor poarta o calitate exceptionala, finisaje de top, cum nu prea vezi prin Romania, ci doar la casele mari de bijuterii prin Paris sau Milano, comparabile cu casele mari de bijuterii  precum Cartier, Bvlgari sau chiar Van Cleef.

Obsesia asta a lor pentru Inelul de Logodna cu Pietre Pretioase. Cea mai mare bucurie a femeii din momentul cererii in casatorie este declaratia de dragoste a barbatului cat si certitudinea pretuirii ei, maracata prin inelul de logodna. Stim cu totii celebra fraza „Diamonds Are a Girl Best Friend” cantata de Marilyn Monroe  in filmul  „Gentlemen Prefer Blondes” din 1953.

– Cunoastem ca pe aceasta lume exista bijuterii total particulare, precum si Inelul de Logodna al Printesei Diana, in aur alb cu safir albastru central si imprejur de diamante, model ce a facut inconjurul lumii, acesta devenind un simbol al inelulului de logodna perfect destinat unei printese ceruta de sotie de un print, vis prin care trec mai toate femeile.  Adam & Eve Diamonds poate face ca acest vis sa devina realitate, producand inele de logodna model „Lady Di” , cu un pret accesibil. 

– Lucreaza cu aur alb, roz, galben sau negru 18k si Platina cu diamante naturale GIA, HRD sau IGI de toate formele posibile, brilliant, princess cut, emerald cut, octogon sau cushion, fiind doar unele dintre ele, cu Safire Naturale Abastre de Ceylon, Burma sau Kashmir sau cu Smaralde Naturale de Columbia sau Africane, cu Rubine Naturale, chiar si Tanzanite ori Alexandrite rare. Aceasta companie se pare ca are acces la aceste splendori de pietre pretioase chiar la prima mana de pot furniza preturi atat de bune comparativ cu o companie renumita precum Tiffany.

 – Clar Adam & Eve Diamonds din Bucuresti este cea mai buna  alegere pe care o pati face in materie de bijuterii de calitate ! 

Va doresc numai de iubire sa aveti parte !