Cum scădem durata virozei cu 3 zile în perioada de epidemie

În această perioadă în care fluctuațiile de temperatură au dus la o revenire a virusului gripal, iar virusul SARS-CoV2 este departe de a fi dispărut, este important să știm cum să ne ferim și cum să ne tratăm încă de la primele semne ale bolii. Iar primele măsuri pe care trebuie să le luăm sunt în sensul sprijinirii și stimulării sistemului imunitar.

Activează capacitatea de apărare pe 3 căi

Iar primul ajutor vine sub forma pastilelor masticabile de Esberitox®N Tablete care au efect antiviral și de stimulare a formării de anticorpi la poarta de intrare a infecției, adică tractul respirator.

Spre deosebire de alte imunostimulante, ce conțin un singur extract de plantă, în Esberitox N Tablete acționează trei plante medicinale dovedite că eficiente și active pe sistemul imunitar. O tabletă conține trei substanțe active extrase din plante, care se completează în acțiune una pe cealaltă. Acestea sunt Thujae occidentalis herba (cunoscută în popor drept Tuia), Echinaceae (Echinaceea) și Baptisae tinctoriae sau Indigoul Sălbatic.

Tuia are acțiune antivirală directă, Indigoul sălbatic stimulează producerea de anticorpi și extractul de flori din Echinacea stimulează activitatea macrofagelor care distrug germenii chiar din fazele precoce ale infecției. Combinația unică dintre acestea acționează asupra sistemului imunitar pe trei căi diferite.

Astfel virusurile sunt combătute mai repede și mai eficient, iar durata bolii se scurtează.

Scade perioada de boală cu 3 zile

Esberitox®N Tablete este UNIC prin compoziție, modul de acțiune, profilul de siguranță, formă de prezentare. Produs de Schaper & Brümmer GmbH & Co. KG, în Germania, Esberitox®NTablete înglobează 90 ani de experiență și studii clinice pe loturi mari de pacienți, pe diferite infecții virale (omoară virusul gripal, rinovirusul şi virusul herpetic). Este singurul produs condiționat și pentru sugari/copii/adulți.

Sunt tablete masticabile cu gust plăcut, acrișor, care se dizolvă în gură sau lichide.

Recomandări
  • Se recomandă pentru copiii și contactii copiilor (mai ales bunici) cu boli contagioase sau bacteriene.
  • În cazul infecțiilor bacteriene ca adjuvant al tratamentului cu antibiotic.
  • În cazul infecțiilor virale, de la primele semne ale bolii, asociat cu Spray Antiviral (cu rădăcina de lemn dulce care inhibă aderența virală și pătrunderea în celule)
  • Se recomandă pentru toată familia în perioadele de epidemie sau în cure de imunizare înaintea sezonului răcelilor și gripelor. (mai multe detalii despre tratamentele fitoterapeutice recomandate, standardizate și testate clinic pentru toată familia, aici).

Studiile clinice au demonstrat că Esberitox®N Tablete  administrat de la primele semne de viroză, scade perioada de boală cu 3 zile.