gourmetGIFT.ro, specialistul în cadouri gourmet corporate, pregătește colecția de coșuri de Crăciun 2021

Toamna este un anotimp foarte productiv de obicei în mediul de afaceri, iar apropierea finalului de an determină companiile să facă toate eforturile posibile pentru a maximiza rezultatele financiare. Pentru angajați, este o perioadă forte intensă, cu muncă din plin, adesea chiar și peste program. Eforturile sunt însă recompensate mai târziu, când managementul ar trebui să țină cont de succesul reușit de echipă și să reacționeze pe măsură.

Pentru că Sărbătorile de iarnă sunt aproape – un gen de linie de finish în mediul de business – iată și ocazia perfectă de a mulțumi angajaților pentru implicarea de peste an: oferirea de coșuri cadou de Crăciun, eventual alături de alte prime, extra beneficii, recompense suplimentare. Coșurile de Crăciun reprezintă cadouri elegante, care transmit mesaje puternice de mulțumire și prețuire. Contează gestul, dar și cadoul în sine, deci este important să fie selectate coșuri cadou gourmet cu produse premium, realizate de specialiști în cadouri corporate de acest gen.

Comenzi online pentru cosuri cadou de Crăciun

În acest context, gourmetGIFT.ro, unul dintre liderii retailului specializat de coșuri cadou și cadouri gourmet corporate, pregătește colecția de coșuri de Crăciun 2021. Ca și în anii trecuți, comenzile se pot lansa direct online, din catalogul de coșuri cadou. În funcție de bugetul alocat de companie, se pot alege diverse variante de coșuri cadou de Crăciun, toate impresionante ca estetică și conținut, fără compromis, cu produse de cea mai bună calitate. Sunt mereu selectate articole premium, exclusiviste, de la branduri de top internaționale și românești, care garantează experiențe gourmet la cel mai înalt nivel.

Adaptare la situația actuală, servicii premium pentru companii

Specialiștii de la gourmetGIFT.ro pot oferi inclusiv consultanță, fiind alături de clienți pe tot procesul, de la alegeri până la expedierea pachetelor exact la momentul dorit, la adresa sau la adresele dorite. Ținând cont de situația specială din țară, de criza sanitară care își pune amprenta pe multe procese din viața de zi cu zi inclusiv în mediul business, gourmetGIFT.ro vine cu soluții adaptate, pentru confort și siguranță maxime pentru clienții companii. Astfel, se pot plasa comenzi cu livrare la adrese multiple, situație ideală pentru expedierea pachetelor direct la destinatari sau pentru firmele cu multe filiale la nivel local sau național.

Discounturi suplimentare pentru comenzile plasate din timp

gourmetGIFT.ro oferă discounturi pentru pre-comenzi de cadouri de Crăciun, pe principiul „cu cât comanzi mai din timp, cu atât beneficiile sunt mai mari”. Astfel, dincolo de garanția că se rezolvă task-ul legat de cosuri de craciun exact conform preferințelor clientului (fără stocuri epuizate sau alte probleme logistice ce pot apărea înainte de Crăciun, pentru comenzile plasate în ultimele momente), se poate obține și cel mai bun preț din piață. Mai mult decât atât, comenzile corporate de volume mari sunt recompensate cu extra discounturi. Nu întâmplător, portofoliul de clienți al gourmetGIFT.ro crește an de an, alăturându-se tot mai multe campanii din toate domeniile de activitate economică, din București și din multe alte orașe din țară.

Coșuri cadou de Crăciun cu efectul Wow

Coșurile cadou de Crăciun sunt realizate în mod original, țin cont de tendințele globale ale momentului în astfel de aranjamente și înglobează experiența de 11 ani acumulată de specialiștii gourmetGIFT.ro. Sunt selectate băuturi fine, mărci premium de cafea italiană, dulciuri de sezon și alte produse gourmet, totul într-o armonie estetică deplină, cu mare atenție la combinația de gusturi și arome. Misiunea: o experiență wow pentru fiecare persoană care primește un astfel de coș cadou într-un moment festiv deosebit, în perioada Sărbătorilor de iarnă.

Pe https://cosuri.gourmetgift.ro/ pot fi comandate tot timpul anului coșuri cadou pentru orice ocazie, coșuri corporate și coșuri pentru utilizatorii individuali care aleg astfel de cadouri pentru prieteni, familie sau pentru colegi.