Curățenie și igienă cu produsele profesionale SANO

În ziua de astăzi, bacteriile sunt mai răspândite decât în trecut, iar din aceasta cauză oamenii trebuie sa fie mereu vigilenți și să folosească cele mai bune soluții pentru menținerea unui mediu sănătos, atât acasă, cât și la birou. Mediul în care trăim este ideal dezvoltării acarienilor și bacteriilor, iar curățenia este cea care ne ajută să îi evităm și să ne păstrăm viața sănătoasă. Menținând o igienă bună în primul rând a corpului, dar și a casei. se pot preveni multe boli ce pot fi transmise de bacteriile din exterior.

Pentru a reuși să menținem mereu un nivel optim al igienei, este indicat să se foloseasca game profesionale de produse. Cele mai eficiente produse profesionale și în același timp economice, sunt produsele SANO.

Ce este Sano?

SANO este o gamă de produse destinate uzului casnic, personal dar și profesional, care se remarcă printr-o gamă variată de detergenți,  consumabile din hârtie, săpunuri lichide și geluri dezinfectante, lavete, odorizante pentru cameră și alte produse pentru curățenie, toate având rolul de a ține la distanță bacteriile.

Toate spațiile trebuie curățate cu mare atenție la detalii. Praful trebuie bine șters, iar în cazul în care există mochete sau covoare, acestea trebuie bine aspirate și dezinfectate pentru a evita orice risc de alergii, mai ales în spatiul de lucru unde se stă cea mai mare parte a programului. Ideal ar fi ca praful să se steargă bine și apoi să se folosească detergenți profesionali pentru mochete sau covoare de la SANO.

În plus, trebuie să se țină cont de faptul că grupurile sanitare prezintă un risc mai mare de infecții, de aceea este nevoie de o curățenie mult mai riguroasă și obligatoriu necesită curățarea cu detergenți și dezinfectanți de cea mai bună calitate. Din băi nu trebuie să lipsească sub nicio formă detergenții de toaletă SANO. Mai mult decât atât, după utilizarea toaletei, folosirea unui dezinfectant pentru mâini eficient, este mult mai util decât spălatul simplu, cu apă și săpun. SANO deține propria gamă de dezinfectanți pentru mâini. Este foarte important ca după fiecare atingere cu un corp străin murdar, sa aplicăm gelul dezinfectant Sano. Acesta omoară până la 98% dintre bacteriile acumulate de pe obiectele străine și actionează ca o barieră împotriva bacteriilor și a ciupercilor de piele. Gelurile dezinfectante sunt deseori găsite în spitale și cabinete medicale sau centre de înfrumusețare, unde folosirea lor este esențială. Sano oferă cliențior posibilitatea de a deține întotdeauna acest gel dezinfectant în format pentru buzunar, fiind la îndemână în orice circumstanță.

Unele dintre cele mai preferate produse pentru orice tip de încăpere sunt odorizantele de cameră, care ajută la menținerea prospețimii iar agenții folosiți nu provoacă alergii. Aceste odorizante nu doar că acoperă mirosurile neplăcute, ci creează o senzație unică în funcție de aroma folosită.

Pentru a achiziționa ușor și rapid produse Sano precum detergenti pentru tesaturi, vase, parchet, mobila și geamuri, consumabile din hârtie, săpunuri și dezinfectanți, magazinul Sanito.ro este cea mai bună alegere, datorită promptitudinii, profesionalismului dar și datorită  celui mai bun raport preț-calitate.